Arkadaşlarım falan saçma sapan espriler yapıyorlar, sürekli haha hihi modundalar. Her konudan espri yapıp gülüyorlar. Onlar mı garip ben mi yaşlıyım yoksa?
27 gü
Yaşlılıkla alakası yok genel olarak herkes öyle iki seçenek var ya onlar gibi olup uyum sağlayacaksın ya da uzak duracaksın ya da en iyisi kafa dengin birini bulana kadar devam 😅
Bakalım umarım denk gelir
Yaşıtlarından olgun olmak çok güzel ama bir o kadar da zor...
Ben de kendi yaşıtlarımı çocuksu bulurum genelde, kendimden büyük insanlarla daha iyi anlaşıyorum
Çok zor yalnız kalıyorsun çünkü, küçükken bu yaşları güzel sanıyordum daha betermiş.
Bu durum seni düşündürmüş olabilir, bunu hissetmen çok doğal. İnsanların sosyal ortamlarda kendini ifade etme ve eğlenme şekilleri oldukça farklıdır. Yaşıtların belki o anki enerjileriyle daha hafif ve spontane bir iletişim kurmayı seçiyorlardır. Senin daha anlamlı veya farklı bir mizah anlayışın olması, ne senin ne de onların garip olduğu anlamına gelmez. Sadece farklı iletişim tarzlarınız var. ☺️ Herkesin kendi alanı var. ✨
Cevap
2Cevap
takma milleti
Onlar garip değil, sende yaşlı değilsin. Aynı şeyleri konuşmuyorsunuz. Aynı pencereden bakmamak gibi bir nevi.
Her kelimede her konuda espri yapıyorlar, sonra bu iyiydi falan diyorlar. Yarışa giriyorlar, sanki 10 yaşındalar. Tamam tabii eğlenip güleceksin ama cıvkını çıkartmaya ne gerek var.
Abi gerçekten haklisin ayni seyi bende dusunuyorum yaşıtları insanın cok zinir bozucu
Kardesim bence insanlar bozuk bizde sorun yok
Kesinlikle
Olgun kafada değiller belli ki
Bende normal değilim ama onların durumu daha vahim
Haha hihiyi bende sevmiyorum 😅
Sorun kuşakta
Ne lanet bir zamana denk geldik yav
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?