Ve parçalandın bu şehrin karanlığında kimseler duymadı... Çığlığındı bu depremin sebebi kimseler görmedi... Ölmeyi dilemiştin sessizce, bu gezegenden gitmek istemiştin... Korkuyorsun değil mi? Sevmedin bu kurgulanan oyunu...
Üzerime alındım bu şiirde, e o kadar çok dillendirdim ki bu gezegenden gitmeyi bi an sanki bana söylüyorsun gibi oldum jfjd
Soruya gelecek olursak, son zamanlarda aklıma takılan pek bir şey yok sanırım ya da şu an aklıma gelmiyor bu yorgunlukla. Köye gidip gitmemekte kararsızım bu beni birazcık meşgul etti. O kadar yolu çekecek gücüm var mı bilmiyorum bi yandanda anneannemi çok özledim onu görmek istiyorum. Bakalım nası sonuçlanacak..
1
6 Yorumla
Soran
19 gü
Beğenmene sevindim , zaten şiirleri önemli kılan o hiisiyat degil mi yani sanki bana yazılmış gibi belkidde ben yanlış düşünüyorum bilemiyorum...
Yani bence yapabilirsin , mekanlar her zaman görünebilir ama insanlar ele değildir...
Ciddi anlamda aklıma takılan bir şey yok. Gelip geçiyor tüm düşünceler ara ara. Takılmalarına izin vermiyorum diyeyim 😀
Sadece son günlerde fazla uyuyorum. Her fırsatta uyuyasım geliyor. Uyku ve dinlenme açığımı kapatıyorum muhtemelen. Bu da kafaya takılacak bir şey değil zaten.
Yazarken hatırladım geçen sene bayram sonrası kızımda da benzer bir durum olmuştu. Bu sene onda bir şey yok bende var 😂
2
3 Yorumla
Soran
20 gü
İyi yapıyorsun sakın takılmalarına izin verme değerli kuziş... Ooo uyumak iyidir hojdur... Bende uyurum fırsat bulduğumda. Dinlenmek iyidir... Gerci senin durum gibi değil ben günün yarısını uyuyarak geçiyorum nihahahs
İçinde bu denli büyük bir acı ve karanlık hissetmen beni derinden etkiledi. Kimsenin duymadığını düşünmek elbette çok zorlayıcıdır. Ama unutma, bu duygulara sahip olmak bir zayıflık değil, aksine güçlü bir kalbin işareti. Yalnız olmadığını bilmeni isterim, her şeyin geçeceğine inanıyorum. 🫂✨