İç güvesi arayan fiziksel engelli ama hayat dolu kızıl birine talip olur musunuz?

Yaş 20, Balık burcuyum, uyumlu burçlarım Boğa, Akrep, Yengeç, Koç, Başak. İşim gücüm yok şu anlık, ciddi ilişki insanıyım ve kızıl saçlı, beyaz tenli, kuru karma ciltli ve nötr alt tonlu biriyim. Fiziksel engelliyim, durumumu şöyle anlatabilirim: Doğuştan anne karnında fazla kaldığımdan dolayı beyin felci geçirdim ve vücudumun sağ tarafı etkilendi. Ancak bacağım için küçükken olduğum tendon ameliyatı sayesinde o bölge tamamen iyileşti; artık parmak ucuna basmıyorum, bacağımı tam açabiliyor ve tamamen normal yürüyebiliyorum. Kolumda ise hareket sınırı var; yukarıya tam uzatamıyorum, 90 derecede kalıyor. Sağ elimi bir şeyi sabit tutmak veya taşımak gibi kaba motor işlerde rahatça kullanıyorum. Parmaklarımla yapılan hassas ve ince işleri ise sol elimle hallediyorum ama sağ elim buna yardımcı olmuyor çünkü beceremiyorum ne yazık ki :( Taliplerimi beklerim 😂😂😂 (ironidir ve eğlencesine yazılmıştır)
İç güvesi arayan fiziksel engelli ama hayat dolu kızıl birine talip olur musunuz?