Onun yüzsüzlüğü Senin saflığın. Bir daha isterse yapma olsun gitsin. Benim sınıfımda bir kız vardı. Çok kırıcı biri olmuştur hep. Bir gün abilikten konu açılınca bana, "Eğer Sende... gibi beni kollarsan abi derim" demişti amma onu kolllamak yanlış olurdu çünki, herkesin kalbini kırardı. Yılın başında bana "Ben senin gibi 2yüzlü değilim" deyip sonra arkasından konustuğu kız gelince ona sarıldı. Bir günde Instagram-dan DM attı ve başına her ne gelmişse bana "Merhaba😊, hesabımı silmeme yardımcı olurmusun?" dedi (Bu ilk hesap silişiydi). Link attım beceriksiz onuda yapamadı. Ben yaptım. Sonda az kaldı diyince de, "Teşekkürler Bro (ingilizce abi)🥰" dedi. Ondan sonra hiç konuşmadık. Şimdi kendime sövüyorum. İyi briiyse ve ayrılığınızda normal bir sebep varsa yardım ede bilirdin mesela. Amma eğer Seni kullanmışda etmemen doğru olur. Kendi deneyimlerimden yola çıkarak yazdım bunu.
Yok ya beni kullanmadi biz hep bakistik slatkladim dige engelledi sonra engelli kaldirdi sonra tekrar engelledi dun de yardim istedi bende yaptim kapimi kim gelirse gelsin yardim ederim varsin o beni saf bilsim
Simdi sana su sekikde anlatayim hosladigim bir kiz var isyerlerimiz yakin bakisiyoruz surekli instagramdaan gizli gizli takip ettigim icin engelledi beni sonra engeli kaldirdi sonra yani 1 gun sonra tekrar engelledi dunde bana gulerek yardim istedi gulerek derken tatli bir gulumseme bende yardim ettim saf oldugumu dusunuyorum kullanismis gib hissediyprim
Yani bence böyle dusunmemelisin sonuçta aynı iş yerinde çalışıyorsunuz elbette yardım edeceksiniz birbirinize ya da kız hislerinde bi çelişki yaşıyor olabilir belkide oda senden hoşlanıyor olabilir bence
Kanka baska biri daha var onla konusuyor otobus duraginda konusurken gormusum gecen hafta ikisinde ayni gun izinliydi dunde geldinyardim isyedi kafam karisti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır istemem.
Peki karsi karsiya gelsen yuzune guler misin
Neden güliyim
Hoslandigom. kiz beni engelledi sonra engelli kaldir tekrat engelledi dunde benden yardim istedi gulerek yuzsuluk yapti
Genelde engel atmiyorum ama yardimda istemem heralde
Hem engelle attin sonra engelli kaldirdi dunde yardim istedi galiba beni mal yerine koyuyor
Pek sanmıyorum çelişki içinde olabilir bence veya dikkatini çekmek istiyordur
Dikkati mi cekiyor
Mecbur kalacağımı sanmıyorum bugüne kadar böyle bir durum yaşamadım
Mecbur kaldin diyelim istermisin
Istersende yuzun3 gulumser misin
Yüzüne gülmem amma kendine de açıkca yardımına ihtiyacın var derim.
Bu yuzsuzluk degil mi yani dun beji engellehem hoslandigim kiz benden yardim iste hemde gulerek yanj bende ettim bence yuzsuzlukn
Onun yüzsüzlüğü Senin saflığın. Bir daha isterse yapma olsun gitsin. Benim sınıfımda bir kız vardı. Çok kırıcı biri olmuştur hep. Bir gün abilikten konu açılınca bana, "Eğer Sende... gibi beni kollarsan abi derim" demişti amma onu kolllamak yanlış olurdu çünki, herkesin kalbini kırardı. Yılın başında bana "Ben senin gibi 2yüzlü değilim" deyip sonra arkasından konustuğu kız gelince ona sarıldı. Bir günde Instagram-dan DM attı ve başına her ne gelmişse bana "Merhaba😊, hesabımı silmeme yardımcı olurmusun?" dedi (Bu ilk hesap silişiydi). Link attım beceriksiz onuda yapamadı. Ben yaptım. Sonda az kaldı diyince de, "Teşekkürler Bro (ingilizce abi)🥰" dedi. Ondan sonra hiç konuşmadık. Şimdi kendime sövüyorum. İyi briiyse ve ayrılığınızda normal bir sebep varsa yardım ede bilirdin mesela. Amma eğer Seni kullanmışda etmemen doğru olur. Kendi deneyimlerimden yola çıkarak yazdım bunu.
Yok ya beni kullanmadi biz hep bakistik slatkladim dige engelledi sonra engelli kaldirdi sonra tekrar engelledi dun de yardim istedi bende yaptim kapimi kim gelirse gelsin yardim ederim varsin o beni saf bilsim
En kötüsü başıma gelse yine de istemen
istemem
Peki karsina gelip gulumser misin
Hayır
Tesekkurler
Ne demek
Hiçbir şekilde istemem.
Gülmem.
Tesekkurler ben engelleyen birsini dun benden yaedim istedi bende yardim ettim hatta yuzumede guliyordu. Ondan sordu
İki yüzlülük bunun adı biliyorsunuz değil mi?
Engel acti sonra tekrar engelledi filan kafam karsik insanlik namina yardim ettim
Ben olsam bir daha semtine uğramam.
Tesekkurler
İstemem kendim halletmeye çalışırım
Peki neden engelli kaldirir tekrar engellersin
Nasıl yani anlamadım
Simdi sana su sekikde anlatayim hosladigim bir kiz var isyerlerimiz yakin bakisiyoruz surekli instagramdaan gizli gizli takip ettigim icin engelledi beni sonra engeli kaldirdi sonra yani 1 gun sonra tekrar engelledi dunde bana gulerek yardim istedi gulerek derken tatli bir gulumseme bende yardim ettim saf oldugumu dusunuyorum kullanismis gib hissediyprim
Yani bence böyle dusunmemelisin sonuçta aynı iş yerinde çalışıyorsunuz elbette yardım edeceksiniz birbirinize ya da kız hislerinde bi çelişki yaşıyor olabilir belkide oda senden hoşlanıyor olabilir bence
Bakislarinda hoslandigi dusunuyorum ama emin degilim
Bence emin ol onu iyi gozlemle zaten seviyorsa bırakmaz seni
Kanka baska biri daha var onla konusuyor otobus duraginda konusurken gormusum gecen hafta ikisinde ayni gun izinliydi dunde geldinyardim isyedi kafam karisti
Sevgili mi konuştuğu kişiyle yoksa sadece flörtler mi ve nerden biliyorsun arkadaşı olarak ta konuşuyor olabilir
Ne sekilde konustulari bilmiyordm durakta konustuklarina gore ve ayni gun izin kullandiklarina gore sevgili olduklarini dusunuyom
Dediğim gibi gözlemlemeye devam et belkide arkadaşı olarak görüyordur onu emin olmadan bisi yapma bence
Yok istemiyom artik kac aydir gozlemliyom iste bir arpa boyubkadar yol alamadim boş ver ben sadece yuzsuz mu diye sormak istedim
Olabilir bisi diyemem
Tesekkur ederim cevapladigin icin
İsterim
Neden
Bu 2 yuzluluk degil mi?
Evet ve yüzsüzlük
Neden peki
Umursamıyorum bu tür şeyleri kim nasıl işime gelirse
Anladim o zamaj buda yuzsuz birdaah yardim etmem
İstemem
Gülmem