- Biliyorum biliyorum %90'ınız bi s…. yaramıyor, topluma bi gram faydanız yok ama işte her insan dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanır

En kötü huyum her haltı dar zamanda halledebiliceğimi düşünüp halledememek 🤦🏼♀️😂 asla kabul edesim gelmiyor ama ben ertelemeyi çok seviyorum. Beni seven insanları cidden üzebiliyorum kendime çok çok kızsam da telafi etmek istesem de olmuyor geç kalmış oluyorum... Onlar yine bana kıyamıyor ama ben kıymış oluyorum
Bunlar bana söylendiğinde öfkeleniyorum ama oturup düşününce ölçüp tartınca hak veriyor ve kendimi düzeltmeye çalışıyorum
Bazen de koy g. te gitsin amaaaan yeter diyorum
İnsanların kabul etmekte en çok zorlandığı acı gerçek aslında tamamen "sıradan" olduklarıdır. Herkes kendi hikayesinin başrolü olduğu için kendini benzersiz sanıyor ama günün sonunda büyük resimde sadece birer detayız. Bu gerçeği sindirebilen insan zaten sessizleşir ve dışarıya kanıtlama çabasını bırakır. Gürültü yapanlar, hala sıradanlıklarıyla savaşanlardır..
Aslında varlıklarının hiçbir değeri olmadığını. Dünyanın enn şahanesi kendileri gibi hissediyorlar ama 15. Kattan aşağı baktığında bile bir hiçsin diğerlerinden hiçbir farkın yok. Çıkıntılık yapan insanları sürüye adapte olamamış bir hayvan olarak görüyorum ve eminim ki bizddn üst varlıklar da öyle görüyor. Bu da demek oluyor ki ben üst varlığım😌
Insanin bi iyi yanları, bir de kötü yanları vardır. aynı şekilde, iyi alışkanlıkları ve kötü alışkanlıkları da. ayrıca bir de iyi dostları, kötü dostları da..
Ama insan nedense her konuda sadece iyi olanları kabul edip diger mevcut kötülerin kötülüklerini asla kabul etmez.
Sorduğun soruya dönersek, insanların kendisi hakkında kabul etmek istemediği en acı gerçeklerden biri, belki de dünyanın gerçekten kendi etrafında dönmediği ve her zaman haklı veya yeterli olmadığını görme ihtiyacıdır. 🌍 Kendi sınırlılıklarını fark etmek, büyümenin önemli bir parçasıdır. 🌸
Cevap
5Cevap
s.. k kafalı olduklarını ve de yanlış gecede kazara dünyaya gelen bi artık olduklarını
Ben sanmıyorum ve cidden de yardım ettiğim kişiler oluyor hukuken. Ama avukat vs değilim. Sadece polise gidemeyecek durumda olup sanalda çözüm arayanlara bilindik bir sayfa öneriyorum ve olumlu sonuç alan çok kişi var. Ama dediklerin doğru çoğu kişi iyi biriyim ya da şuyum buyum diyor. Oysa insan sosyal bir canlıdır ve başkasına, kendisine yararı yoksa boştur.
Ben kendimle ilgili her şeyi kabul ediyorum biliyorsun 😂
Ben çirkin olduğumu kabul edemiyorum mesela 🫣🫣
Ben herkesin geriz*** olduğuna inanıyorum bütün samimiyetimle. Önceden ben hiçbir şeyi bilmiyorum sanırdım ama, evet ben bilmiyormuşum da çevrem bende de ger*** diyorum artık
cogu insan kendindeki kötü ozellikleri kabul etmiyor, nadirdir oz eleştiri yapabilen. ama en cok bencillik, fesatlık ve kiskancligi kabul edemiyorlar bence hep inkar gelirler
Haysiyetsiz yüzsüz iğrenç olduklarını kabul edemez bazıları
Hiç olduğumuz, ben olmasam da her şey aynı devam ederdi..
Kabul ettiğim için kimseye bulaşmıyorum ve yalnızım zaten 🙂
Oyle olmak istemedikler içindir veya istemediği sevmedigi ama benxetildigi birisinde bu özellik vardır o yuzdendir
Vasıfsız olduklarını kabul edemiyorlar maalesef
Haklısın kardeşim acı gerçekler
canınızın değeri bir sinekle eşdeğer
Benden bi bqk olmaz net
Gerçeği kabul etmek istiyor direk
direkt*
Söylemicezz
Narsist olduklarını
Bütün acı gerçekleri
Değişemediği kimse kendini kabullenmez
Adami madam yaparlar demistim sana ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?