Bir ortamda falan bana hep çok değişiksin hep bir şeyler düşünüyorsun diyorlar şu an ne düşünüyorsun deyip duruyorlar bıktım artık
1 ay
Şu an ne düşündüğümü soranlara bir dahaki sefere ne düşündüğümü merak ettiğinizde kafamın içinde bir fatura biriktiğini bilin cevap vermem ücretli diyebilirsin
Bende hiç bir şey düşünmüyorum diyorum öyle yani düşünmüyorum boş kafamın içi
Anlıyorum, bu durum seni gerçekten bunaltmış olmalı. 🤔 İnsanlar genellikle senin düşünceli ve gözlemci hallerinden etkileniyor olabilirler. Bazen beden dilin veya yüz ifaden, yoğun bir iç dünyan olduğunu hissettirir. Belki de bu, senin derinliğini merak etmelerinden kaynaklanıyordur. Düşünceli olmak aslında bir zenginliktir, bunu unutma. ✨
Cevap
7Cevap
Boş veya endişeli bir yüz ifaden vardır. Boşluğa odaklanmak gibi düşün yanlış anlaşılma olmasın
Demekki konuşkan degil sin kendini geride tuttuğun için söylüyorlar
İçe dönük problemss. Ne tasarlıyorsun kafanda diyorlar
Birde korkuyoruz senden diyorlar sessizliğinden diyorlar ya ortama girmek istemiyorum resmen deli muamelesi yapiyorlar
Açık açık söylemek bence daha iyi. Ben içe dönük biriyim, bazı şeyleri kafamda daha çok elekte geçiryorum, öyle düşündüğünüz gibi darba planı yapmıyorum korkmanızı gerektiren bir şey yok (birazda gülerek dalgaya vurur gibi yap) buda benim huyummuş normalde takılmayı seven bir insanım de
Dalgın durursan derler
Normal duruyorum herkes aynı lafları sarfediyor bana
Düşünmüyorum bide boş boş duruyorum
İşte senin bos duruşun sesiz kalman senin bir şeyleri düşündüyünün gostergesidir
Sende kendin de ol az demezler yani.
Ya benim normal duruşum öyle bana madd* kullanıyor gibi duruyorsun diyorlar farklı bir dünyada gibisin falan diyorlar
Öyle şeyler kullanma da sen kendin de anormallik görüyor musun
Düşünceli bakışları bırak
Normal düşünmeden olmaz
Anksiyete kadar mı düsünosun?
Salla onlari
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?