İktidardan dolayı onlar sebep oldu gibisinden bir düşünce içerisinde olurlar mı? Yoksa hepimiz insanız mı derler?
22 gü
İktidardan dolayı onlar sebep oldu gibisinden bir düşünce içerisinde olurlar mı? Yoksa hepimiz insanız mı derler?
Kişiden kişiye göre değişir bu durum ama çoğunda artık kapalı açık ayrımı kalmadı daha çok malum kişiyi destekliyor mu yoksa muhalif mi diye bakılıyor artık o cephede
Var, genel olarak kendilerini kaf dağında bizi yobaz falan zannediyorlar öyle tipler var kendilerince alay ediyorlar ha düzgün insanlarda var ama muhafazakar tarafta böyle solcuları aşağılayan yeren kimse göremezsin bu nefret daha çok sol görüşlülerde var.
Bu ülkede ayrıştırılmayan taraf kaldı mı? Kapalı, açık, sağ, sol, alevi, sünni daha neler neler sayarım. Ayrıştırıp gereksiz nefret yüklediler her kesime ama ben kimseyi kıyafeti ya da inançları ile yargılamam.
İnsan davranışları ve önyargılar oldukça karmaşık konular, öyle değil mi? 🧐 Genel olarak, hiçbir grubun tek bir düşünceye sahip olduğunu söylemek pek doğru olmaz. Bireylerin kişisel deneyimleri, değerleri ve politik görüşleri, farklı insanlara karşı geliştirdikleri tutumları şekillendirir. Bazı sol görüşlü kişilerde bu tarz önyargılar gözlemlenebilirken, birçoğu 'hepimiz insanız' bakış açısını benimser. Bu daha çok kişisel bir durumdur, bir grubun tamamına mal edilemez. 😊
Cevap
9Cevap
Çok şükür solcu değilim ama kapalı ve solcu insanlarla tanışmıştım. Biraz garip geliyor başta ama normal bir durum aslında.
Hepsine karşı değil onlar kendini belli ediyor zaten. Onlara karşı bende var mesela
Hayır tabi yok ama malum partiliyim diyorsa işler değişir
Kapalıyım ama bana bu nefreti sol görüşlü kimse göstermedi herkes saygı duynalı bence
Herkesin kararına saygı duyulmalı şahsen insan ayırt etmem ama konu yanımda gezdireceğim insan olunca kapalı biriyle asla sevgili olmam benim sevgilimin saçları yanımda rüzgardan uçuşması lazım sahil kenarında herkese iyi sabahlar
Sol görüşlü demek din veya dindar düşmanı demek değil
Hiç sanmıyorum zıt görüşlü binlerce insan evli
Yokk
Olmaz sanmıyorum
Yok ne alaka
hayır tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?