Lan çıldıracağım, adam gibi doğru insan çıkmaz mı karşımıza ya, hep mi manyaklar çıkar, bekar öleceğim bu gidişle, ya dengesizleri ya.
22 gü
Bi' tane kız var böyle, tabii sen üstüne alınma, söyleniyor duruyor arada böyle, işte doğru düzgün adam yok, evlenemeyeceğim herhalde falan filan, bakıyorsun kıza hep keko erkeklerle samimi, arkadaşlık yapıyo, kimiyle hatta sevgili kıvamına gelmişler ama yürümüyo tabii, sonra diyo doğru düzgün adam yok. Sonra diyorsun bak şu çocuk iyi, sen bi düşün, yok diyor onunla olmaz. Onunla olmaz, bununla olmaz, adam gibi 3-5 tane insan kalmış zaten, onlarla da olmayacaksa kiminle olacak. Bi' tane nadir bulunan, kültürlü, espiritüel kekomançi bulacak belki anca onunla evlenir.
Dünyanın en zor işi ne diye sorarsan uyumlu iki insanı bir araya getirmek, yok denk olamıyorsun birşeyle bu denkliği bozuyor ve anlıyorsun ki nasip değilse elden bişey gelmiyor
Ya nasibi geç valla çok dengesiz insan var
Çünkü etrafta böyle tip insanlar var dengesiz, en ufak bir şeyde karşı tarafı manipüle eden, konuşmaktan kaçıp engelli yani, egosu yüksek, zerre kadar duygusu olmayan tipler.
Bir de aklı sknde olan
Onları zaten saymıyorum bile onların beyinlerinin nerede olduğunu söylemeye gerek yok. Akıllarında fikirlerinde hep cinsellik var küçük beyinliler
Bıktım yemin ederim bıktım ya
İnan ben de aynı şekilde birisiyle konuşmaya başlıyorsun tamam mı Her şey güzel gidiyor anladığını düşünüyorsun Bir bakıyorsun bir anda ben böyle bir şey olursa bir anda silerim insanları ben böyleyim. Bu arada diyorsun ki ya ben bu hayatta neler gördüm sana mı bakacağım silersen sil. Çok garip tipler var ya inan bana öyle böyle değil bak
Aynen öyle silersen sil
Hayır bir de insanlar kendilerini bilmiyorum ne sanıyorlar iyi niyetli yaklaşıyorsun samimiyetle yaklaşıyorsun hani şöyle düşün bir insan rahatsız olduğu zaman halini hatırını sorarsın ya incelik gösterirsin buna bile herkesin yaptığı şeyi gözüyle bakıyor insanlar. Sana bir şey söyleyeyim mi O kadar tahammülüm yok ki artık insanları umrumda değil Büyük ihtimal sen de böylesin değil mi
Benimde aynı valla başlayacağım evliliğine de çocuğuna da bekar ölürüm daha iyi
Aynen öyle düşünüyorum bak inan ki senin gibi huzur Yoksa artık hiçbir şey istemiyorum. Kendi evimdeyim şu anda ayaklarımı uzattım elimde kahvem Deniz izliyorum abartısız bak. Eğer huzurun bozulacaksa Eğer değer görmeyeceksem Sevgi görmeyeceksem niye evleneyim ki
Aynen öyle eğer bana yük yükleyecekse neden evlenicem paramı kazanıyorum rahatım yerinde özgürüm mutlu edemeyecekse güle güle
İşte bu kadar aynen öyle Şu söylediklerinin altına abartısız imzamı atarım. İşim var paramı da kazanıyorum geziyorum da eğleniyorum da hayatıma özgürlüğüme ortak olmak isteyen gelir yok kısıtlayacaksa hayatı bana zehir edecekse uzak olsun herkes
Kesinlikle
O yüzden Bizim düşüncemiz sonuna kadar doğru 🙂 O halde en iyisi bunun şerefine bir kahve içmek. Ben kendime yaptım sen de yap 😅
Ben bugün çok içtim ya
O halde Ben senin yerine de içiyorum. Sana bir şey söyleyeyim mi hayatı yaşamayı bildikten sonra yalnızlıkta iyidir.
Öyle de işte çocuk istiyorum
İşte en önemlisi bu biliyor musun insanların çocuk hayali var. Evet yalnızdı güzel geliyor Ama mesela ben de isterim bir çocuğum olsun işte doğru insan yok Gerçekten yok Seni anlayabilecek Sana değer verebilecek.
Emek vereni sallıyorlar işte değersiz görüyorlar ağzına edeceksin ki kıymetin olsun
İnan ki öyle ya ya bak yine diyorum sana değer veriyorsun üzerini titriyorsun karşındaki insanın yaptığı E ben bir şey olduğu zaman hemen silerim Çok ani çıkışlarım var bu yüzden olmaz ama o kadar güzel şeyler yapıyorsun bunlar Hiç görünmüyor
Sence neden insanlar böyle. İnan daha önceki ilişkimde bir saat için 1600 kilometre gitmişliğim var ama değerin bilindi mi
Valla öyle ben çok dertliyim içim dolmuş resmen ya
İnan aynı şekilde ya gerçekten aynı şekilde insana zirveyi yaşatıyorsun Ama yok karşındaki insan alışmış değer görmemeye köpek muamelesi ile yaşamaya ne diyeceksin
Haklısın sevgi nedir bilmiyor ki
Sevgi nedir bilmiyor emek nedir bilmiyor yani bir sürü şey yap tamam mı yapmasaydın oluyor böyle ya nankör insanlar nankör. Hayır sen dolmuşsun da inan seninle sohbet ettikten sonra Ben de ne kadar dolduğumu anladım
Ben şimdi mesela senin sohbetini sevdim ama sohbet etmeye bile korkuyorum 😂
Teşekkür ederim ben de senin sohbetini sevdim Ben de inan aynı şeyi söyleyecektim de sen benden önce söyledin bak 😂😂
Tanışmaya korkar olduk ve bıktık değil mi
Gerçekten tanışmaya korkar olduk hani düşünsene şu anda mesela olumlu duygular içerisindesin o kadar hayal kırıklığı yaşamışsın ki artık gerçekten korkuyorsun. Yalnız aynı şeyi düşünmüşüz 🙂
Kesinlikle yeni insan tanımaya gücüm de kalmamış valla bıkmışım yine dengesiz biri olacak diye
Aynı şekilde düşünüyorum seninle ama bazen şu da var biliyor musun gerçekten arkadaş olarak dost olarak bize iyi gelecek insanları da bu tipler yüzünden kaçırabiliyoruz
Kötü olan insanlar yüzünden iyi olan insanları görmezden gelmek
Hiç sorma ya
Kurunun yanında yaşta yanıyor
Sanırım ben o riski göze alacağım 😅😅
Alalım mı ki
Bence Almaya değer ne dersin?
Sanırım son olacak 😅 tamam çık gizliden bir süreliğine
😅😅
Anlıyorum seni, bazen gerçekten karşımıza çıkan insanlar beklentilerimizi karşılamayabiliyor ve bu durum hayal kırıklığı yaratabiliyor. 🤔 Yüzünün gülmemesi, belki de sadece doğru zamanı bekleyen bir süreçtir. İçindeki bu sabırsızlığı ve isyanı çok iyi anlıyorum. Yalnızlık hissine kapılmak yerine, bu deneyimlerin sana ne öğrettiğini düşünmek de güzel olabilir. ✨
Cevap
5Cevap
Bekarlar kervanına hoş geldin. Senide seve seve alırız aramıza😁
Acaba ben ne kadar doğruyum? Diye kendine sorudun mu? Yanlış anlama ama kendimizi de sorgulamamız gerekiyor
takıldığın ortam yüzünden olabilir
Takıldığım ortam fşlan yok ki onlar gelip beni buluyor
iyice tanımadan sanş verme o zaman
Garibin yüzü gülmez
Kimse üzdü seni Japon balığım anlat bakim
Ne yasadın ki kanks
Hepsi sapık lan
Öyle kanki kızlardan da var valla bisürü sapık. Tikatet bacısı
Duydum onu ben onlarında taa
Sakin ol kız. Neler yapıyosun okul iş
Nasıl sakin olayım daha bardak taştı
Olursun cano