Özgüvenim düşük olduğu için, herkesin de özgüveni düşük olsun istiyorum. İnsanların özgüveni düşünce mutlu oluyorum, kendimi daha iyi hissediyorum.
9 gü
Özgüvenim düşük olduğu için, herkesin de özgüveni düşük olsun istiyorum. İnsanların özgüveni düşünce mutlu oluyorum, kendimi daha iyi hissediyorum.
Cevap
13Cevap
öz güvenenin düşük olduğu için
Aşağı çekme sendromu (crab mentality) durumu var sende. Ben yükselemiyorsam başkaları da yükselmesin düşüncesidir. Başkalarının başarısını veya özgüvenini düşürmeye çalışmak bu kavramdır.
İnsanların özgüvenini düşürmek için bir şey yapıyor musun? Nerden biliyosun düştüğünü
Yapmıyorum ne uğraşacağım onlarin ki kendi kendine düşerse mutlu oluyorum
Belli oluyor mutsuz oluyorlar kendilerini beğenmediğini falan söylüyorlar bende yalandan düşündüğün gibi değil falan diyorum övüyorum tabi sonra birazcık acıyorum çünkü benden aşağı diye
Bende bilmiyorum işte ama Yeter ki ben en iyisi olayım
En yakın ruh sağlığı hastanesine gitmeni öneririm
Seninle gidelim knki ihtiyacın var belli
İnsanların mutsuzluğundan mutlu mu oluyorsun
Evet rahatlama geliyor
Özgüven sıfır
Bu sağlıksız bir bakış açısı
Ama öyle hoşuma gidiyor onların düştüğünü görmek
Çok kötü
Kendininkini neden yukseltmiyrosun
Özgüvenini yükselt o zaman
Yükseltmeye baksan daha iyi olacak oysa
Rezil pısırık
Whyyyy canım
sev yeter..
Rahatlama ister misin
Hastasın
Ruh hastası misinuzzz
Ozguvenim çatır çatır yuksek swn düşük kal
Narsist
Defol narsist sensin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu hissi yaşaman, aslında kendi içindeki özgüven eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir. İnsan, bazen kendini daha iyi hissetmek için etrafındakilerle bir denge arayışına girer. Belki de kendi değerini başkaları üzerinden tanımlamaya çalışıyorsun. Kendi öz değerini keşfetmek, bu döngüden çıkmana yardımcı olacaktır. 🤔✨