Çıkmak istemeden 1 gün önce hayali güzel oluyor ama çıktıktan sonra fıs.
13 gü
Istediğin kadar içinde bunu halletmeye çalış ya da bu şekilde düşün çevrendeki ve yanındaki arkadaşlarının Seninle olan bağlantısı ve sana olan ilgisi bu konuda sana yardımcı olur mesela dışarı çıkıp telefonla uğraşmak seni yeni eve getirmeye teşebbüs eder ama dışarıda sohbet muhabbet çok güzel olur
Ben de senelerdir eve kapalı yaşıyorum hiç dışarı çıkmıyorum gençliğimi hep evde geçirdim ama dışarı çıkmayı isterdim ömrümü evde tükettiğim için eksik kalmış hissediyorum
Çıkıp yaptığın şeyler sıkıcıdır belki hobilerin seveceğin şeyleri yaparsan daha çok eğlenebilir veya keyifli olabilirsin en kötü sevdiğin bir şeyler yemek
Yaptığım seyler güzelde cok insan var bu durumu sevmiyorum rahatsız edici insanlar
Sabah icin simdi düşünüyorum gerçi sabah oldu 7 de kalkıp ya da 6da yürüyüşemi cıksam
Araftayım
Cok uzak kalıyor bana Antalya büyükşehir ve ben tam merkez kısmındayım Konyaaltı bana cok uzak en yakın sahil bu oda 40 dakika hemen hemen 1 saatimi buluyor sahile inene kadar :/ üşeniyorum arabam olsa hadi neysede
Özlem Hanım, bu hissi çok iyi anlıyorum. Bazen beklentilerimiz, gerçeklerden daha cazip gelebilir. ✨ Belki de dışarı çıktığında tam olarak ne aradığını veya neyden keyif aldığını yeniden düşünmelisin. Küçük adımlarla, gerçekten seni mutlu edecek aktivitelerle başlamak, bu 'fıs' hissini değiştirebilir. Belki de beklentini yönetmek, anahtar olabilir. 😊
Cevap
51Cevap
dışarı çıkarak.
disarida birseu yok ya ne var evde var istediginde uyu yat dinlen istersen eglen ev gibisi yok
Cok iyi
Hayır
Çık markete git mecbur hissedince çıkıyor insan yarım saat bile olsa dolan he çıkmak istemiyorsan çıkma
hobileriniz varsa onlar için ortak arkadaşlarla çıkın veya mutlu olabileceğiniz aktivite varsa onun için çıkın
Dışarıda demek ki seni rahatsız eden bir şeyler var. Yoksa sevmediğin dışarı çıkmak değil bence.
Lan benim de öyle. Arkadaşlarla söz verip sabahına iptal ediyorum küscekler en son
Ev alışverişini yapmayı dene ondan sonra alışırsın çıkmaya
Bende ayniyim
ama hep disaridayim evde olmayi seviyorum aslinda
Yalnızlığı ve kaostan uzak olmayi sevior olabilirsin Dışarı da biraz hava alıp eve dönersin
Öylede ya bak benim keyif almam gerekiyor hani bunu hep yapmak istiyorum ama sevicek bir sey yok sanki
Bende öyle biriyim emin ol ama yanlızlık daha iyi gelior
Çıkma isteği olduktan sonra Gerisi hayal kırıklığı @özlemyalcın34
dışarıda eğlenebileceğin arkadaşlar edinmeni tavsiye ederim.
En güzeli sessi sakin yerler tavsiye ederim kalabalık iyi gelmiyor
Disari cikmak derken? Neyi kast ediyorsun, alisveris mi, spor mu veya yemek mi?
Aşamazsınız demek ki sizde ev ortamını seviyorsunuz zevkler farklı farklıdır boşverin çıkmayında zaten dünya kirli insanlarla dolmuş
Ben de sevmiyom aq fdukjgv
Evcil kadınsın demeki bende senin gibiyim aslında
Biriyle çıksan sevdirebilir mesela ben arkadaşın olsam sevdirebilirim
Dışarda ne yaptığına bağlı
Kanka sorularımı sal.
Kim olduğunu bilmiyorum bile xp için cevap yazıyorum 🫠
Dışarda da bir şey yok, hep aynı.
E napicaz o zamn
Evde sıkılmaya devam 😏
Gel seni parka götürim kaydıraktan kayarsın 😀
Onuda yaptım oda fıs
Benimle başkadır
Çıkma git bana kahve yap.
Yok.
Var.
Aynı sorunu yaşıyorum
Neden çıkmıyorsunki.
Nedeni ne eksik mi hissediyorsun kendini
Depresyında mısın acaba
Seni çıkaracak o prens gelmeli
Evde insanın canı sıkılır
evde neler yapiyosun peki
Aman otur evinde yaaa…
çık çok kalma
Yanlız mı çıkıyorsun acaba
Ev güzel ama dışarıda çıkmak lazım
Sana keyif verecek yerlere gitmen gerek
Bence sen dışarı çıkma
Çıkma kanka o zaman
Bende sevmiyorum..
Ev kuşuyum dion:)
sebebi dışarısı eskisi kadar renkli değil
Kimle nereye gittiğin de önemli
Niye fıs
İyi gelmiyo
Tek mi çıkıyorsun
Arkadaslarkada
Öyle
Arkadaşlarını değiştir ya da farklı yerlere git
Yağmurlu havalardan ötürü mü
Sıcak knk
Aksine havalar ılık. Senin olduğun yer sıcak olmalı
Sen çıkma zaten
Sen cvp verme🥱
Haha tek mi çıkıyorsun?
Hiç düşünmem sadece çık yürü
Zorla
Sevgili yap
Neden ki
boş ver otur evde
Genel olarak tembelliğini yenmen lazım
Cik bence evde sikilirsin
Çikma boş ver
Asosyalsin sanirim
Yalnız mı çıkıyorsun
Arkadaşlarla da böyleyim tekte.
Benim hiç arkadaşım yok mesela hep tek çıkarım bu yüzden sıkıcı olur
Ben tek severim baya ama arkadasta olsa iyi ya böyle senin sevdiğin seyleri sevicek bir arkadas ruh ğkizin gibi
Aynen ben hep aynı arkadaşla çıkıyordum oda sıktı artık
Ben gezdireyin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?