Eniştemle anlaşamıyorum, hatta çok gıcık oluyorum. Ne yapmalıyım?

Ablamla o hep tartışırlar, en son tartıştıklarında benim evimdelerdi baya bi bağırıştılar ve eniştem ona "gerizekalı, seni döverim" demeye başladı ablamda "gel hadi döv senden mi korkçam falan" dedi neyse baya bi devam ettiler sonra eniştem babama laf attı adamın işine gelince istediği oluyo falan dedi. Ondan öncede ailem hakkında ileri geri konuştu bağımlı bir aileyiz alkol falan içmeyiz annem babam çok dindar, ama eniştem öyle değil içiyor hatta ablamda içmiş bi ara falan bizim arkamızdan dağdan gelme insanlar falan diyor.. Abimler annemler varken iki yüzlünün önde gideni.. melek oluyor.. Sinirlendim bende susun dedim dinlemek istemiyorum yaptığınız çok ayıp dedim. Abla ablamla aramda 4 yaş var, belkide o yüzden beni pek ciddiye almıyorlar. Neyse normaldede hep öyleler, kız çocuk doğurdu hamileliğinde yanında olmadı ultrasonda ben vardım yanında. Neymiş beyfendi uyanamıyormuş sabahları. Sinir oldum yemin ederim, artık dayanamıyorum karşımda gördüğüm zaman yüzüne tüküresim geliyor.. Ne yapmalıyım?
Eniştemle anlaşamıyorum, hatta çok gıcık oluyorum. Ne yapmalıyım?