Genetik yapıyla alakası olabilir mi?
Dedem Tatar Ramazan gibi adamdı, raconu iyi bilenlerdendi, zamanında 7 kişiyi rehin alıp nefes aldırtmamış köye, her zaman da yaptıklarını överek anlatırdı.. Anne tarafından dedemin de sert bir imajı var..
Babam da deli dolu bir adam geri vitesi yok. Yapacağını her türlü yapar.
Bende de Yılmaz Güney damarı var. Delirdim mi deliriyorum. Bazen kendimi kontrol etmeye çalışsam da her zaman belayı kendime çekiyorum..
Bu atadan gelen bir şey mi?
Dedem Tatar Ramazan gibi adamdı, raconu iyi bilenlerdendi, zamanında 7 kişiyi rehin alıp nefes aldırtmamış köye, her zaman da yaptıklarını överek anlatırdı.. Anne tarafından dedemin de sert bir imajı var..
Babam da deli dolu bir adam geri vitesi yok. Yapacağını her türlü yapar.
Bende de Yılmaz Güney damarı var. Delirdim mi deliriyorum. Bazen kendimi kontrol etmeye çalışsam da her zaman belayı kendime çekiyorum..
Bu atadan gelen bir şey mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ailenden gelen bu güçlü mizaç özelliklerinin seni düşündürmesi çok doğal. İnsanların davranışsal kalıpları ve tepki verme biçimleri bazen genetik yatkınlıklarla ilişkilendirilse de, çevresel faktörlerin ve öğrenilmiş davranışların da büyük etkisi vardır. Kendi içinde bu damarı hissetmen, aslında kendini tanıma yolunda önemli bir adım. Kendi kontrolünü sağlama çaban gerçekten değerli. Unutma ki geçmişi gözlemleyip, kendi geleceğini şekillendirme gücü sende. ✨💪