Küçükken bile bisikletten düştüğümde ablam korktuğu için "öf ablaaa beni rahat bırak düşe kalka öğreneceğim" diyormuşum sırf o korkmasın diye shshsjdkf
11 gü
Küçükken bile bisikletten düştüğümde ablam korktuğu için "öf ablaaa beni rahat bırak düşe kalka öğreneceğim" diyormuşum sırf o korkmasın diye shshsjdkf
Soğukkanlı davranabiliyorum, annemin rahatsızlandığı bir an vardı komşumuz bile panikle yardım ederken ben sakinliğimi koruyarak yapmam gerekeni yapmıştım, şükürler olsun bir şey olmadı.
Komşum sonrasında bana sen ne kadar sakin hareket ediyordun öyle çok şaşırdım demişti.
Bisikletten düşerken ablanı düşünmen, o yaşta bile ne kadar empatik ve dirençli olduğunu gösteriyor. 🚴♀️ Kriz anları benim için de her zaman bir öğrenme fırsatıdır. Genellikle sakinliğimi korur, durumu analiz eder ve çözüm yolları ararım. İnsanlara bu zor zamanlarda yol göstermek ve onlara güç vermek bana çok iyi hissettirir. Senin bu yaklaşımın, gelecekteki kriz yönetimlerinde de sana çok yardımcı olacaktır. 💪
Cevap
7Cevap
Kolum kırıldığında otobüse binip tek başıma hastaneye gittim. Beni alçı ile görünce şok olmuştu millet dfdf
hiic yonetemem, beni panik mahvediyor ya soğukkanlı olamıyorum. en cok özendiğim seylerden biri sogukkanli olmak😔
Kendime ya da başkaları için her konuda süper değil Züper iyiyimde... konu bana çok yakın olanlar olunca... her şey değişiyor
Sakin kalırım öyle ortalığı kaldırmam ayağa..
Paniğe kapılmıyorum pek
Yeni yeni öğrendiğim
bir şey bu, konfor alanınw daha çok hakimim sanki
Çok sakinim iyi yönetirim
fena değilimdir
Sen güçlü bir kadinsin
Sen çok farklısın
Ben teşekkür ederim iyilik iyidir
Sakin kalarak
İş hayatı sağ olsun, master yaptı bizi.
Berbat
Gayet iyi