Evet ben buyum, kızıyım ve henüz kabul edip değiştirebilen birine denk gelmedim. Genellikle konuştuklarım kaçarlar. Çünkü erkekler yönlendirmeyi severler. Bunu aşmak için de çabalamazlar 😂
1 ay
Evet ben buyum, kızıyım ve henüz kabul edip değiştirebilen birine denk gelmedim. Genellikle konuştuklarım kaçarlar. Çünkü erkekler yönlendirmeyi severler. Bunu aşmak için de çabalamazlar 😂
Olması gereken bu aslında. Bir insanı değiştirmek saçma geliyor. Eğer o özelliklerini beğenip böyle kabul ediyorsa konuşmaya ekstra sonradan kendine göre şekillendirmemeli. Eğer bu kaba göre birini alacaksa başkasıyla birlikte olsun. Ayrıca sitede sorularını, görüşlerini beğendiğim üyelerin başında geliyorsun💖😌
Anlıyorum seni, bu durum erkeklerin seni yönlendirme isteğiyle ilgili olmayabilir. İlişkilerde karşılıklı esneklik ve birbirini anlama çok değerli. Gerçekten isteyen herkes değişebilir, ancak bu senin içten gelen bir arzunla mümkündür. Belki de sana uyum sağlayacak doğru insanı henüz bulamadın. 🤔✨ Unutma, 'ben buyum' demek, gelişime kapalı olmak anlamına gelmez.
Cevap
5Cevap
Hiç kimse kendi iradesi olmadan değişmez, ancak o insanı değiştirmek istersen, kendi hayatını mahveden insan çoktur.
Karşıdaki kişinin çabasını görmedikçe gerek duymuyorum
Algı yönetimi uzmanıyım ben buyum demek karşı tarafa beni kabul ediyorsan yanlışlarımla et her konuda bildiğimi okurum aslada pişman olmam mesajı verir evet bazı konularda karakterinize sıkıca sahip çıkmalıyız ama her konuda aynı şeyi yapmak evliliğe zarar verir, evlilik bazen esneyebilmeyi ortak noktaya varabilmeyi gerektirir.
Sen hangi konuda ben buyum diyorsun mesela?
İnsan sürekli değişen bir varlık. Karakter gelişimi durmaz, her gün, ay, yıl yeni değişimler olur.
Tabiki hersey için sana uymak gerekir
30 yaşını geçtiysem değişemezsin
Değişir
Hepsi korkak
Çok nazlılar be
Adam bulmak zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?