Bana ister kızın ister hak verin ama bir gerçek var. Birine değer verirseniz sevdiğinizi söyleyip onun için herşeyi yaparsanız kendini vazgeçilmez sanar. Benimde başıma bişey geldi 1.5 yıl görüştük onun için herşeyi yaptım elimden gelen gelmeyen... Ve sonunda öylesine gittik yalvardım yakardım ama dönmedi. Bu kadar kötü kalpli olduğunu düşünmüyordum. Öyle ilişkiye tutuluyorsunuz ki ne sevebiliyor ne de terk edebiliyorsunuz.
Bunun kızı erkeği yok eğer karşı tarafı menfaat için kullanıyorsanız ve hiçbişey olmamış gibi gidebiliyorsanız söyleyecek söz bulamıyorum..
Giden elbet geri döner at gibi giden it gibi döner falan filan yalan dolan inanmayın. Giden gider ve gelmez çünkü sizin onu sevdiğinizi biliyor ve o ego ile yaşayıp bakıyor hayata.
Asla büyük konuşmayın ben bunu asla yapmam demeyin.
Yapıyorsunuz yapmam dediğiniz herşeyi
Bunun kızı erkeği yok eğer karşı tarafı menfaat için kullanıyorsanız ve hiçbişey olmamış gibi gidebiliyorsanız söyleyecek söz bulamıyorum..
Giden elbet geri döner at gibi giden it gibi döner falan filan yalan dolan inanmayın. Giden gider ve gelmez çünkü sizin onu sevdiğinizi biliyor ve o ego ile yaşayıp bakıyor hayata.
Asla büyük konuşmayın ben bunu asla yapmam demeyin.
Yapıyorsunuz yapmam dediğiniz herşeyi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer