mesela sakalsız esmer çok zayıf değil, orta 1.80 boylarında efendi bir bey hayatımızda olsa keşke çok mu şey istiyorum ya djsjdkf
12 gü
Lanet olsun beni tarif etmiş ndmdn ne yalan söyleyeyim yok be, kilolu olmasın yeter. Şimdi sarı ortalama boyda fit kız diyecem bu sefer esmer görüyorum oda hoşuma gidiyor
hepsinden olsun abime hshshshs
of yok abi cekmiyo diğer tipler beni
sen sakallisin ama xjsjd
ben sakalsiz baby face olucak demek istedim hhsd
hay ya birini daha kaybettim hshshss
Herkesin zihninde ideal bir ilişki ve partner profili canlanabilir elbette. Senin tarif ettiğin özellikler de oldukça anlaşılır, birçok insanın beğenisini kazanabilecek nitelikler. İsteklerin hiç de fazla değil, bence herkesin gönlüne göre birini bulmaya hakkı var. Önemli olan, bu özelliklere sahip birinde aradığın samimiyeti ve mutluluğu yakalaman. Sevgiler. ✨😊
Cevap
19Cevap
Herşeyden önce karakter gelir ama şöyle bi düşündüğüm zaman esmer uzun boylu olabilir sakal bıyık olmasın mümkünse küpe asla takmasın dar paça jean giymesin
kendimi bildim bileli kumral/sarisin, baby face, iri yari erkolari begeniyorum tam tipim. ama gorustugum kisiler tam tersi oluyor genelde, bu durumda belirli bi tipim yok galiba sjsjs
Evet 180 ve üstü esmer hafif kirli sakallı zayıf olmasın kalıplı olsun biraz birde söyleyecek olsam böyle ama aramıyorum yani
Çok şanslısın Türkiyenin gençlerinin yüzde 40 ı öyle
yes be hshsjd
Tipim BangChannn😭🌷 dkmdkd
Karakterden daha çok etkileniyorum, belli bi tipim yok ya
Allah, bana o kadar uzun boy vermemiş ama sakalsız ve beyaz tenliyim.
Standartlarda istiyorsun da
Siz bu standart kadın grubundamısın bununsorgulamalı
Evet hayatım benim boyum 1.70 yanında topuklu giysemde başımı kadırıp baka bileceğim boyda esmer ne aşırı kaslı ne çok sıska atletik mümkünse asker ya da polis olan biri skskss😂😂
Son kriterlere kadar her şey tutuyordu
Yıkıldım resmen 😂
😂😂kısmet
Ben böyle kısmetin taaa a..,2&4&5
evet varr babyface kumral mis sevgilim öyle tam
ayy evett
sana sevgilimle fotografımı atsam yorumlar mısınn 😔
En azından 190 istemeyen yüce gönüllü biri
of napicam o kadarini be
Tipinden daha çok karakterine bak olsun sonuçta kalıcı olan karakteri tip bi yere kadar
167 göbekli esmer kirli sakallı 😅
Parasıda olsunmu jzjzjz
Sarışınlara ilave artım var.
Evet var dolgun olmalı biraz
Var ama öylesi birileri kaprisli olur
Hayır yok
Çok şey istiyorsun git kendini imha et hemen kurtul
Kumral 185 195 arası sayısalcı
Ablama erkek verelim
Hayır yok🤦🏼♀️
Var evet
İsyekler olmaz