Kişilik & Karakter 13 gü Delirince ne yapıyorsunuz? İnTikam_Vakti__ Takip Et Yoda Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Kimi dövecem lan 😂 Güncellemeler13 gü KS cinsellik ne alaka Allah'ını seversen yeter aq Delirince ne yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
KayipPsikopat_3 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 12 gü Kişilik & Karakter konusunda 8,7b cevap paylaştı. Zaten doğuştan deliyim ama krizim tuttuğunda napacağım belli olmuyor 0 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 12 gü Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı. Delirme dozuna bağlı ben genelde ağlama krizine girerim 0 0 Yorumla
princess_Angela Takip Et FenomenMaster Yaş: 21 12 gü Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Delirmiyorum sakinliğimi koruyabilirim. 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 12 gü Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Delirdi, sonra kalkıp kahve içti. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 12 gü Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Döverim direk. 0 0 Yorumla
sᴜᴘᴇʀɴᴀᴛᴜʀᴀʟ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 12 gü https://youtube.com/shorts/B0J_E_qLBNg?si=XbVbjZD264lvrejh 0 0 Yorumla
Chaleur Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% 13 gü Kişilik & Karakter konusunda 979 cevap paylaştı. Hunimi kafama takıp, haftaiçiyse kafa iznimi alıp, kampa gidiyorum çoğu zaman. 0 0 Yorumla
SahranınSesi Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 12 gü En yakınlarıma sararım, kimse yoksa da oturur çay içerim. 🙂 0 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 12 gü Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Hiç sakince oturuyorum çay içiyorum ama sen yinede inanma ula 😂 0 0 Yorumla
yagızdelıkanlııı Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 12 gü Kişilik & Karakter konusunda 425 cevap paylaştı. Kırar dökerim bişeyleri djjd 1 0 Yorumla
Kimyager9ustasi Takip Et Xper 4 Yaş: 22 12 gü Agirlik kaldirmak iyi oluyor ya da şınav Şiddet çözüm değil 0 0 Yorumla
Pamuksekerofficall Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 12 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Mutfağa gidiyorum 0 1 Yorumla İnTikam_Vakti__ 12 gü Daha kötü olmuyor musun 😂 Yorumla
Akbey5252 Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 100% 13 gü Bu sorunun cinsellikle ne alakası var 0 5 Yorumla İnTikam_Vakti__ 12 gü İşte Yorumla Akbey5252 12 gü Sen bunları döv 🤣🤣🤣 Yorumla İnTikam_Vakti__ 12 gü Dövmek az hepsini vuracam 😎 Yorumla Akbey5252 12 gü 🤣🤣🤣🤣 Yorumla Akbey5252 12 gü Vur gitsin Yorumla
BubiiBubii Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% 12 gü Kişilik & Karakter konusunda 601 cevap paylaştı. Napim bağırıyom çağrıyom sonra oturuyom yerime😤 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 12 gü Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı. Beni siz delirttiniz şarkısını söylüyorumm 1 0 Yorumla
Kralkarga Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 49% 11 gü Kişilik & Karakter konusunda 312 cevap paylaştı. Kum torbası işimi çözüyor şimdilik 0 0 Yorumla
papatyam_12 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 12 gü Kişilik & Karakter konusunda 320 cevap paylaştı. Sinirim çıkana kadar görünmüyorum 0 0 Yorumla
aklımdadelisorular13 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 12 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Dövmekte cinsellik miş ahahah 0 0 Yorumla
m Zemherinaz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 12 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Küfür ediyorum durmadan. d 0 0 Yorumla
3316Hayrettin Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 12 gü Silah çekiyorum sonra ver yansınnn🏍❤️🔥 0 0 Yorumla
s Gözleme2002 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 13 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. O anki ruh halime gire değişiyor 🤣 0 0 Yorumla
MysticSoul Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 100% 13 gü ben masöz çağırıyorum. rahatlıyorum. misss. 0 0 Yorumla
Balımmmki Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 11 gü Kişilik & Karakter konusunda 460 cevap paylaştı. Uyuyorummm 0 0 Yorumla
amor19 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 12 gü Kişilik & Karakter konusunda 597 cevap paylaştı. Şapkayla geziyorum 0 0 Yorumla
Meneksediro Takip Et Xper 6 Yaş: 21 12 gü Kişilik & Karakter konusunda 300 cevap paylaştı. Canım çay çekiyor yine yav ben gidiyorum 0 0 Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 12 gü Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Koşuyorum.. 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 13 gü Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Bakırköy'e gidiyorum 0 0 Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 11 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. şu an delirdim zaten 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Zaten doğuştan deliyim ama krizim tuttuğunda napacağım belli olmuyor
Delirme dozuna bağlı ben genelde ağlama krizine girerim
Delirmiyorum sakinliğimi koruyabilirim.
Delirdi, sonra kalkıp kahve içti.
Döverim direk.
Hunimi kafama takıp, haftaiçiyse kafa iznimi alıp, kampa gidiyorum çoğu zaman.
En yakınlarıma sararım, kimse yoksa da oturur çay içerim. 🙂
Hiç sakince oturuyorum çay içiyorum ama sen yinede inanma ula 😂
Kırar dökerim bişeyleri djjd
Agirlik kaldirmak iyi oluyor ya da şınav
Şiddet çözüm değil
Mutfağa gidiyorum
Daha kötü olmuyor musun 😂
Bu sorunun cinsellikle ne alakası var
İşte
Sen bunları döv 🤣🤣🤣
Dövmek az hepsini vuracam 😎
🤣🤣🤣🤣
Vur gitsin
Napim bağırıyom çağrıyom sonra oturuyom yerime😤
Beni siz delirttiniz şarkısını söylüyorumm
Delirmiş oluyorum işte 😂
Kum torbası işimi çözüyor şimdilik
Sinirim çıkana kadar görünmüyorum
Dövmekte cinsellik miş ahahah
Küfür ediyorum durmadan. d
Silah çekiyorum sonra ver yansınnn🏍❤️🔥
O anki ruh halime gire değişiyor 🤣
ben masöz çağırıyorum. rahatlıyorum. misss.
Deliren kişi candır
Delirdiğimizle kalıyoruz shsh 😂😆
Yastık ısırıyorum
Uyuyorummm
Şapkayla geziyorum
Canım çay çekiyor yine yav ben gidiyorum
Ağlarım😄
Koşuyorum..
Yastığa vuruyorum haajjsdkkdd
Genelde bağırırım
Bu kategori😁Dellenirsem uzaklaşırım
Bakırköy'e gidiyorum