Aile & Toplum Ne yapıyorsun kanka? assyy Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sıkıldım ve hava çok sıcak keşke kar yağsa Güncellemeler+1 yıl Tamam yaaaaa kanka demem size kankalaaaaar Güncellemeler+1 yıl Sıkıldım Ne yapıyorsun kanka? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,6b cevap paylaştı. Müzik dinliyorum 0 0 Yorumla
Feza034 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kankam klima çalışıyor şu an umrumda değil 😂Ama kışı daha çok seviyorum hele yağışlı ve rutubetli havaları 0 15 Yorumla assyy +1 yıl Of evet bende rüzgar gülünu çalıştirdim xnsjnwnwj Yorumla Feza034 +1 yıl Ya ama dikkat et rüzgar gülü çarpar 😀 Yorumla assyy +1 yıl En fazla ölürüm Yorumla Feza034 +1 yıl Ya ama kıyamam deme öyle şeyler 😕 Yorumla assyy +1 yıl Kıyma olmadığı için mi kıyamıyorsun Yorumla Feza034 +1 yıl Kıyma olmasada senden kıyma olmaz senin etin kokar Yorumla assyy +1 yıl Ben koyun 🐑 muyum Yorumla Feza034 +1 yıl Hiç senin kadar tatlı bir koyun görmedim 😀 Yorumla assyy +1 yıl Gözlüklerim şekil şuradan Çekil Yorumla Feza034 +1 yıl Kavanoz dibi gibi gözlüklerin 😂 Yorumla assyy +1 yıl Hyrrr gözlüklerim kalpli Yorumla Feza034 +1 yıl Kalpli şeyleri çabuk kırarlar dikkat et Yorumla assyy +1 yıl Agabe üzdün Yorumla Feza034 +1 yıl Sohbet için teşekkür ederim 🤗 Yorumla assyy +1 yıl Rica ederim iyi geceler Yorumla
Berke_furkan_çelik Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl İşte öyle futbol hakkında arkadaşlarımla konuşuyorum Fenerbahçe'yi Emre Belözoğlu'nu savınıyorum 0 6 Yorumla assyy +1 yıl En büyük gs Yorumla Berke_furkan_çelik +1 yıl Peki öyle olsun Yorumla Berke_furkan_çelik +1 yıl Senle polemiğe girmeyeceğim. Yorumla assyy +1 yıl Gözlüklerim şekil şuradan Çekil Yorumla Berke_furkan_çelik +1 yıl Ooooo ne dedi kavgada söylenmeeeeezzz Yorumla assyy +1 yıl 🤪🤪🤪 Yorumla
Everglow Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Oyun oynuyom kankam benim jsks 0 6 Yorumla assyy +1 yıl Ne oyunu Yorumla Everglow +1 yıl Mobil oyun wild rift kankam Yorumla assyy +1 yıl İlk defa duydum Yorumla Everglow +1 yıl LoL ün mobil versiyonu birebir aynısı, gerçi LoL ü de bilmezsin sen Yorumla assyy +1 yıl Bilmiyom 🤪 Yorumla Everglow +1 yıl Cahilsin djnd Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Az esiyor yinede sıcak off🥵 0 2 Yorumla assyy +1 yıl Üzücü Yorumla Derinhayel +1 yıl maalesef Yorumla
MrFresh Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl Havuzda takılıyom bira içiyom 0 2 Yorumla assyy +1 yıl Helal hoş olsun knk Yorumla MrFresh +1 yıl teşekkür Yorumla
26042022 Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl benim olduğum yere kar yağmıyor :/ 0 1 Yorumla assyy +1 yıl Üzücü Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Kanka Demezsen Sevinirim Ağlıyorum Zaten 0 4 Yorumla RıfatŞen +1 yıl Demem Diyorsun Daha Kanka Demeye Devam Ediyorsun Yapma Yorumla assyy +1 yıl Tamam knk Yorumla RıfatŞen +1 yıl Bak Ben Sinirlenmeyen Bir İnsanım Kanka Deyipte Beni Sinir Etme Yorumla assyy +1 yıl tamam demem özür dilerim knk Yorumla
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kanka deme bize kanka 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ayyy kar yapmasın rezillik 😂 0 10 Yorumla assyy +1 yıl Niçun Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Arabalar yolda kalır kazalar olur hava soğuk olur Yorumla assyy +1 yıl Arabalarda önlemini alsın Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Yayalar düşer kolunu kurar Yorumla assyy +1 yıl Düzgün yürüsünler 😂 Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Çocuklar üşür 😂 Yorumla assyy +1 yıl Çocukların ne işi var dışarda 😂 Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Fakirler ısınamaz 😂 Yorumla assyy +1 yıl Erduğan erduganim Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl 🤣 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. Yatış kanka yagsa keşke be 0 4 Yorumla assyy +1 yıl Keşke Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Ama yazında tadı bi başka o zamanda yaz gelsin deriz Yorumla assyy +1 yıl Ben demiyorum ki hiç Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Neden Yorumla
Yanımagel09 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Gel kar yağdıralım buraya 0 7 Yorumla assyy +1 yıl Sahte kar mı Hint filmleri gibi bdjmdsj Yorumla Yanımagel09 +1 yıl Sahte tabi 😂😂 Yorumla assyy +1 yıl Gercek olsun 🤪 Yorumla Yanımagel09 +1 yıl Gerçeğine imkanımız kısıtlı Yorumla assyy +1 yıl Dua edersek olmaz mı 😥 Yorumla Yanımagel09 +1 yıl Gel birlikte edelim duamızı Yorumla assyy +1 yıl 🤲🤲🤲 Yorumla
Minnakbeybiii Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Dimiii 0 1 Yorumla assyy +1 yıl Eveeeeettt Yorumla
entıni Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 584 cevap paylaştı. sanane 0 2 Yorumla assyy +1 yıl Doğru Yorumla entıni +1 yıl afern Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yağmura razıyız 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Tobe de 0 1 Yorumla assyy +1 yıl Yo yo yo Yorumla
Chapter Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Ekmek te acak mi 0 4 Yorumla assyy +1 yıl Olur Yorumla Chapter +1 yıl Tabiki de Yorumla assyy +1 yıl teşekkür 😌 Yorumla Chapter +1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Müzik dinliyorum
Kankam klima çalışıyor şu an umrumda değil 😂
Ama kışı daha çok seviyorum hele yağışlı ve rutubetli havaları
Of evet bende rüzgar gülünu çalıştirdim xnsjnwnwj
Ya ama dikkat et rüzgar gülü çarpar 😀
En fazla ölürüm
Ya ama kıyamam deme öyle şeyler 😕
Kıyma olmadığı için mi kıyamıyorsun
Kıyma olmasada senden kıyma olmaz senin etin kokar
Ben koyun 🐑 muyum
Hiç senin kadar tatlı bir koyun görmedim 😀
Gözlüklerim şekil şuradan Çekil
Kavanoz dibi gibi gözlüklerin 😂
Hyrrr gözlüklerim kalpli
Kalpli şeyleri çabuk kırarlar dikkat et
Agabe üzdün
Sohbet için teşekkür ederim 🤗
Rica ederim iyi geceler
İşte öyle futbol hakkında arkadaşlarımla konuşuyorum Fenerbahçe'yi Emre Belözoğlu'nu savınıyorum
En büyük gs
Peki öyle olsun
Senle polemiğe girmeyeceğim.
Gözlüklerim şekil şuradan Çekil
Ooooo ne dedi kavgada söylenmeeeeezzz
🤪🤪🤪
Oyun oynuyom kankam benim jsks
Ne oyunu
Mobil oyun wild rift kankam
İlk defa duydum
LoL ün mobil versiyonu birebir aynısı, gerçi LoL ü de bilmezsin sen
Bilmiyom 🤪