Hep hak yiyen iyi; hak yiyince umursamaz, kötü olunca yaranıyorsun
13 gü
Hep hak yiyen iyi; hak yiyince umursamaz, kötü olunca yaranıyorsun
Cevap
7Cevap
İyinin ne olduğunu bilmiyorlar.
Bencillik,
Yüzsüzlük,
Hakaret,
Özgüven belirtisi tanımı yapılmadı mı?
Kötüyü bilmek yetmez.
Buna karşı sesiniz yüksek değilse dilsiz şeytandan bir farkınız yoktur.
Sosyal fobi diye bir şey duymadınız mı hiç hep tepki gösteren en iyi göstermeyen şeytan mı size göre
Tepki; kendini bilmeyen , kendini ifade edemeyenlerin bunu meşru kılmak için ortaya atılandır.
Toplumsal bir durum sokağa çıkarsın ama hayatında olan birine tepki göstermek bana çok yanlış.
Baktın anlamamakta ısrar ediyorsa anlaşamadığını söyler ayrılırsın.
Çünkü o tepki bir gün gelir senin sonun olur.
Ezik onlar çünkü kaliteli insanlar öyle değildir
İşte ne kadar iyi olursan ol menfaati olanın çıkarı olan insanlar daha çok seviliyor nedense
Biraz da Türkiye'de saygı olmadığı için de bu bencilliği yapıyorlar, bunu fark ettikten sonra sadece kendimi düşünmeye başladım dışarıda
Önceden yok benden önce gelmiş onun hakkıymış diye diye kendi hakkımı yedirdim sonunda üstüne bir de ben kötü oldum, sadece herkesin dikkat ettiği ortama denk gelirsem ben de dikkat ederim onun dışı etmem
Çünkü iyi kalpli insanları saf olarak ezik olarak görüyorlar ben ben iyi kalpli erkeğim ama arkadaşım yok beni görsen sende arkadaşlık yapmazsın mesele bu
Sen kendini savunmazsan kimse savunmaz üstüne bir de haklılığın bile elinden gider haksız olursun sebebi sırf kendini savunmadın diye, kendini savunduğun kadar hakkın var haksız olsan bile, böyle b****ktan bir dünya
Tamam işte sen sordun ya neden böyle. bende cevap. berdim sirf çirkinim diye hemcinslerim. arkadaslik yapmiyor
Allah korkusu yok
Kendini düşününce hak yiyerek bunu yapsan da yapmasan da daha kıymetli oluyorsun topluma göre nedense
boş ver az insan çok huzur
Ezilen kötü oluyor ezen iyi oluyor böyle bir dünya, kimse al bu senin hakkın demez hakkını yer üstüne bir de kendi hakkı olduğunu iddia eder
Aynen öyle oluyor o yüzden iyi ki ölüm var
Vay hain insanlar , ben hiç rastlamadım
Sana arkasını dönenin g0tunu avucla 🤣
Hepsi para peşinde
Tuhaflar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anlıyorum seni, bu gözlem gerçekten düşündürücü olabilir. 🤔 İnsan ilişkilerinde bazen kısa vadede farklı dinamikler işlese de, uzun vadede gerçek değer ve samimiyetin her zaman daha kalıcı bir karşılık bulduğunu görüyoruz. İçtenlik ve doğruluk, kalıcı ve sağlıklı ilişkilerin temelini oluşturur, unutma. ✨