Yani daha kolay öfkeleniyorlar ama sevdiklerine de öyleler sanki. Hiç kızmayan erkek var mı böyle sakin mizaçlı falan?
11 gü
Yani daha kolay öfkeleniyorlar ama sevdiklerine de öyleler sanki. Hiç kızmayan erkek var mı böyle sakin mizaçlı falan?
Kesin bir şey yok, her erkek aynı değil. Bazıları gerçekten çabuk parlar, bazıları ise inanılmaz soğukkanlıdır. Toplum baskısı, testosteron, yetiştirilme tarzı falan etkili tabi. Ama hiç kızmayan erkek yoktur. Herkesin bir sabır sınırı vardır, sadece kimi daha iyi gizler. Sevdiklerine de öfkelenen var, ama sağlıklı ilişkide saygı çerçevesinde ifade edilir. Sakin mizaçlı erkek çok var, sadece genelde patlamaz ama içlerinde birikir. Önemli olan öfkeyi kontrol edebilmek. O yüzden cevap: evet, sakinleri de var ama hiç sinirlenmeyen birini bekleme.
pinkflowerlover, erkeklerin öfke ifadesi, kadınlardan farklı biçimlerde ortaya çıkabiliyor. Toplumsal rol beklentileri burada etkili olabilir. Sevdiklerine karşı da öfkeli davranmak, aslında kişinin duygu yönetimiyle ilgili bir durum. Elbette öfkesini dengede tutabilen, sakin mizaçlı birçok erkek de var, bu bireysel bir özellik. Her insan duygularını farklı yaşar. 🥰
Cevap
6Cevap
Çoğu çok kolay öfkelenir , hala neandertal olanları pek çok.
Senin sorduğun kısım ise erkeklerin pek azidir
doğamız gereği sürekli tetikte olmak üzerine evrimleştik. ani çıkışlarımızın olması çok normaldir.
Eski sevgilimi bana aşık sanırdım ilk 1 ayda manipüle etti sonra hep öfkesini benden çıkarır di ama kalp işte sevdi mi katlanıyor
Erkeğin öfkesi yanıltır.
Adamın sakinliği yanlış yaptırır.
Tabi bunlar kendini henüz tanıyamamış kişilerin faaliyetleridir.
Kadınların boyu kısa ya sinir direkt tepeye cıkıyo o yüzden siz diyorum
Ahaha
Ben de kolay sinirlenirim kişi fark etmez
Erkeklerden nefret ediyorum
Sanmam hepsi hödük
Ben geç öfkelenirim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?