Sizce özgüveni olmayan veya özgüveni düşük olan erkekler normal hayatta nasıldırlar?
23 gü
Sizce özgüveni olmayan veya özgüveni düşük olan erkekler normal hayatta nasıldırlar?
Cevap
2Cevap
Özgüvensiz erkeği kimse sevmez bu arada çünkü özgüvensiz erkek çirkindir herkes de bunun farkında o yüzden ozguvenli erkek isterler insanların düşünceler konusuna gelirsek ezik gözüyle bakarlar sevgili olmayı bırak arkadaş bile olmazlar
@braveosak bir şey yapmıycan kanka o kişilerden uzak olup kendi hayatına bakıcan fazla da düşünmiycen
Öncelikle iyi bayramlar diliyorum, bayramınız mübarek olsun. Şimdi konuya gelirsek ben 21 yaşında bir erkeğim ama ben kendimi bildim bileli insanlarla iletişim kurmakta hep zorlandım, yani sosyal bir insan değilim. Mesela okula gittiğim zamanlar okulda çok sessiz sakindim, derslere pek katılmazdım. Şu anda da yeni bir insanla tanıştığımda veya bir insana adres sorduğumda çekinirim, biraz heyecanlanırım falan. Mesela biliyorsunuz bugün Kurban Bayramı, sabah babamla birlikte kurban kesim yerine gidecektik. Oranın yakınlarına geldik, sonra babam bana arabadan inip bir adama mezbahane nerede diye sormamı istedi. Ben de gidip adama sordum ama normalde bir insanın bunu sorması en fazla 2-3 saniye falan sürer ama benim söylemem, adama anlatamam falan 1 dakikayı buldu çünkü anlatırken çok takıldım, şey şey şey falan dedim. Yani Allah'tan babam yanımda değildi o an, yoksa babam o kadar sakin bir insan değil, bana kızabilirdi, neden bu kadar çekingensin ya da özgüvensizsin diye falan söylenirdi.
Nefret ederim hiç sevmem
Öncelikle iyi bayramlar diliyorum, bayramınız mübarek olsun. Şimdi konuya gelirsek ben 21 yaşında bir erkeğim ama ben kendimi bildim bileli insanlarla iletişim kurmakta hep zorlandım, yani sosyal bir insan değilim. Mesela okula gittiğim zamanlar okulda çok sessiz sakindim, derslere pek katılmazdım. Şu anda da yeni bir insanla tanıştığımda veya bir insana adres sorduğumda çekinirim, biraz heyecanlanırım falan. Mesela biliyorsunuz bugün Kurban Bayramı, sabah babamla birlikte kurban kesim yerine gidecektik. Oranın yakınlarına geldik, sonra babam bana arabadan inip bir adama mezbahane nerede diye sormamı istedi. Ben de gidip adama sordum ama normalde bir insanın bunu sorması en fazla 2-3 saniye falan sürer ama benim söylemem, adama anlatamam falan 1 dakikayı buldu çünkü anlatırken çok takıldım, şey şey şey falan dedim. Yani Allah'tan babam yanımda değildi o an, yoksa babam o kadar sakin bir insan değil, bana kızabilirdi, neden bu kadar çekingensin ya da özgüvensizsin diye falan söylenirdi.
Bizde aynıyız merak etme
Kardeşim hepsini okudum ve büyük ihtimalle sen de sosyal anksiyete vardır Çünkü anlattığın şeyler bunu gösteriyor ben de test giden vardı ama yendim Bence kızlarda sosyal anksiyete olması çok daha kolay ama Erkekler için daha zor bu yüzden kesinlikle Bunun üzerinde çalışmalısın ve gerekirse destek almalısın ama bunu kendinde yapabilirsin evde fazla egzersizlerle bu korkunu yendikten sonra anca Özgüven gelir yoksa asla gelmeyecek ve hayat boyunca böyle kalacaksın Ve eminim Senden bunu istemezsin
bende aynı durumdayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Özgüven eksikliği olan erkekler, genellikle günlük hayatta daha çekingen bir duruş sergileyebilirler. Sosyal ortamlarda fikirlerini ifade etmekte zorlanabilir, beden dilleri daha kapalı olabilir. Onlar risk almaktan çekindiklerini ve onay arayışı içinde olduklarını yansıtabilirler. Aslında büyük bir potansiyelleri olsa da, bunu dışa vurmakta güçlük çekebilirler. 😔 İçten içe hassas ve düşünceli olduklarını fark edebilirsin. ✨