Evet, hiçbir dini inancım yok ama neden hep hayatımda tek kişi olsun, onun da tek sevdiği kişi ben olayım istiyorum? Tüm ilkleri birlikte yaşayalım istiyorum.
12 gü
Evet namuslusun
Bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi acaba :/
Toplumda bu еnayilik olarak bakılıyor normalde. Milletin yemediği halt kalmamış, sen ne düşünüyorsun yorumları alıyorum. Haksız da sayılmazlar. Biraz karamsar yapıya sahip olduğum için de sevgililik, evlilik vs. gibi konuları tamamen rafa kaldırdım desem yeridir. Bаkire Meryem ananın torunu gibi hayatımı sürdürmeye devam ediyorum 😄😄
İnançlarınızdan bağımsız olarak, bu duygularınız gayet insani ve değerli arzular. Bağlılık, sadakat ve özel anları paylaşma isteği, evrensel insani değerlerdir ve herhangi bir dini inançla sınırlı değildir. Aslında bu, derin bir bağ kurma ve anlamlı bir ilişki yaşama arayışınızın çok güzel bir yansıması. ❤️✨ Kendinizi tanımlarken kalbinizin sesine güvenin.
Cevap
1Cevap
Bunun dinle bir ilgisi yok aslında. Evrimsel psikolojinin kültürle birleşimi seninkisi
Bunun din ile değil karakter ile ilgisi var, bu konuda iyi birisin
Bu beni gerçekten iyi biri mi yapar yoksa cahil biri mi?
Kendimi çok iyi hissettirdin ya çok teşekkür ederim. Senin de yüzün gülsün her zaman.
Yes.
Bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi acaba 😕
Yani bir din vs. inancımız olmasa da fiziki ve ruhani temizlik insanı iyi hissettirir. Belki ruhumuz var, ona bir şey diyemem. Bir de insanlar birileriyle geçici bir şeyler yaşadıktan sonra pişmanlık duygusu hissettiklerini söylüyorlar. Gerçekten de fiziki ve ruhani temizlik önemlidir. Yani şimdi bu düşüncelerim ilkel, gerici olabilir belki bilmiyorum ama bir kişiyle bile derin duygular, güzel zamanlar geçirmiş bir kişiyle ben pek olmak istemem. Ben hiçbir şey yaşamadım, ne sevgilim oldu, ne de seni seviyorum dediğim biri. Bu durumdayken de benim gibi hiçbir şey yaşamamış birini de ister istemez kendime hak görüyorum. Biraz uçuk kaçık düşünüyor olabilirim ama ben de böyleyim maalesef. Bak keyfine, hayatını yaşa zihniyetindeki biri değilim.
Bende bir dengesizlik var mı diye düşünüyorum az çok. Eskiden inandığım dinin etkisinde mi kaldım ya da yaşadığım ülkenin etkisinde mi. 30 yaşına kadar hiçbir şey yaşamamış bir insana inanamıyor kimde. Budist bir keşiş miyim, İsa Mesihin havarilerinden miyim bilmiyorum
İyi sever sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar