Daha ilgi çekici olmak, popüler, güzel, cesur, girişken, sıcakkanlı, sosyal olmak, cool, baştan çıkarıcı, çekici olmak istiyorum kısacası
28 gü
Oh, elimde sihirli bir değnek olsa da seni baştan yaratsam sosyalleşmek için hobi edinebilirsin. Mesela dans kursuna yazılabilirsin, hem daha havalı bir hobi ve bolca sosyalleşirsin.
Bir kursa yazılmak istiyorum ya
Olabilir güzel bir adım
Pilatese başlıcam
İyi eğlenceler şimdiden
İlgi çekici olmak, aslında kendini iyi tanımak ve bunu samimiyetle dışarıya yansıtmaktan geçer biliyor musun? ✨ Kendi tutkularını keşfet, insanlara içtenlikle ilgi göster ve beden dilini kullanarak açık ol. Doğal halinle en çekici sensin. Unutma, gerçek özgüven içeriden gelir. 💖 Kendine güvenli adımlar atmaktan çekinme.
Cevap
4Cevap
Aslında yapman gereken her şeyi yazmışsın. Girişken biri olabilmek için bi şeylere girişmen lazım vs yani 😃 Cevap sorunun içinde
Evet aslında
Sonradan olunmaz bence olmaya çalışırsanda sırıtır
Hangisi
Görmeden ne diyebiliriz ki
Ya genel olarak sosyallik hakkında falan sorum
Yardım ederım Ankara da ısen
Yok değilim
@Balımmmki ya sen Ankara da mısın :)
@Balımmmki kxkfkfkffm sory ozur dılerım art nıyetlı degılım
@YakısıklıBilgeAnkara değilim ama yorumunu o kadar çok gördüm ki artık Allah'ım ne olur biri Ankaralı olsun diyorum yani
@YakısıklıBilgeAnkara başka yorum yap artık bırak şu Ankara 'nın yakasıni 😅
@Balımmmki anladım anladım ozur dılerım kımseye rahatsızlıgım olmaz benım iyi biriyim
@YakısıklıBilgeAnkara özür dilemen gerekmiyor rahatsız olmadım istediğini yazarsın tabiki ama merak ettim o kadar Ankaralı arıyorsun bulabiliyormusun barı diye djdjfjfjddjfj
@Balımmmki ya aslında cok iyi biriyim, ama o kadar cok kotu ınsan var kı kımse kımseye güvenemıyor, soyledıklerımın hepsını de yapıyorum :) bana sans verenler mutlu oluyor ıyı kı dıyo o kadarını solyeyım
@YakısıklıBilgeAnkara iyi o zaman sana yine başarılar dilerim Ankaralı olanlar ile fjfkfkkf
@Balımmmki ahaha sen nerdensın, normalden yazsana ıstersen
@YakısıklıBilgeAnkara Ankaralı değilim de fkfkkdf
@YakısıklıBilgeAnkara boş ver
@Balımmmki yzsana bana cıddıyım, asırı enerjımız tutuyor ıyı arksdas oluruz, mevzu sen ısen nerelı oldugun onemlı degıl :(
Mini giyin
Giyiniyom zaten
Dekolteyi abart öyleyse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?