Doğasında var ise bir nasıl olunur yoluna başvurmaya gerek yoktur. Olunmaya çalışılması saçmalıktır. Zaten her birey dikkati çekilmesi gereken başka bireylerin ilgisini çekmektedir. Herkesin bir anda ilgisini çekmek ise basit olarak olağan dışı ancak gülünç yani abartısız olmak kaydı ile başarılabilir. Ancak güncel olması için doğasında olan bir stil üzerinden ilgi çekmesi gerekir...
giyim kusam bakim onemli. fazla panik davranmayacaksin agir agir hareket et. teomani biliyorsun yaya yaya konusur. biraz insanlara hafif tepeden bak. kizlar icin cool o iste 😀 benlik bir mizac degil. sevmem.
Bence giyim tarzı ile ve soğukkanlı tavırları ile, asla herşeye aşşırı bir tepki göster miyeceksin, özgüvenli, bakımlı, arkadaş ortamınında aynı şekilde sağlam bir ortam olması gereklidir
bu olay yakışıklılığa veya güzelliğe çok bağlı değil bence. elbette etkisi vardır fakat öyle aşırı değil. öncelikle güzel bir muhabbetin olacak. sadece kendi sevdiğin şeylerden değil, karşıdakinin de sevdiği şeylerden bahsedeceksin. bakım da çok önemli. şahsen ben kokan, saçı yağlı bir insanı ciddiye almakta zorşanırım çünkü o zaten kendini ciddiye almıyordur. bir de gülümse, ağzın yırtılana kadar gülümse. düşmanına bile... kendine ait bir tarzın olsun. eveeet, artık ortamların olmazsa olmazısın 😀 benim taktiklerim bunlardı, bunu kendine göre şekillendirirsen çok daha güzel sonuçlar alacağına eminim 👍
kerem bursin dikkat cekmez o zaman boya bu kadar takildigina gore 😀 kardesim sen boya takilma boyun nasil bilmiyorum ama. dikkat cekmek istiyorsan guzel giyin bakimli ol. kendini gelistir. herseyden bir bilgin olsun. bor spor daliyla ugras. bir yabanci dilin olsun. zamanla bakisladinda zaten derinlesir. benim algim bu yonde.
kizlara takilma sen onlara kalsa kendi hallerine bakmadan neler talep ederler. okan bayulgen o haliyle turkiyenin en guzel kadinlariyla cikmis biri. insanlarin degistiremeyecegi seyler uzerinden yorum yapman senjn acizligini gosterir. tom cruise 170. senden daha fazla dikkat cekecegi kesin. hersey o olaya bakmaz.
iyide arkadas cool nasil olunur demis sorunun cevabi uzun boylu olmak deilki. cunku bu olunmaz dogulur. tomdan 10 cm uzunum benden daha cok dikkat cekecegi kesin 😂😀
Sadece uzun demedim ama ;) tomdan yürüdüğün için söylüyorum o ünlü olduğundan olabilir mi acaba al onu tarlaya koy güneşin altında 1 ay çalıştır coolluk falan kalıyor mu hayat şartları da önemli yani
Umursamaz ol kimseye ihtiyacın yok senin kendine güven ve kitap oku genel kültürünü geliştir hobiler edin herkesin yaptığını yapma, sorunlarını kendin cöz , kendi tarzını bul (elbise)
En İyi Cevaplar