Önümde iki seçenek var. Biri kendi içinde tutarlı, diğeri riskli ama uzun vadede daha iyi. Bir seçeneğim yok. Kafam çok karışık, nasıl karar vermem gerekiyor bilmiyorum.
30 gü
Ben aldım nasıl oldu? birden gelişti bilmiyorum okulu bıraktım onun da bir nedeni vardı ister inanın ister inanmayın bir dizim bile var o dizideki kız benim maalesef ona Allah izin vermedi oldu kız arkadaşımla sınav biraz sinir ol acı çek değiş kararlar al diye aldım kız arkadaşım mesaj attı ki onu da araştırdım belki de eşi olacak kişi o zamanlar orada bir sinir oldum sonra resmi gördüm bu başkası hesap sordum orada kaale alınmadım kararlar verdim tuzakları umursamadım kurtuldum iyi ki de öyle olmuş onun yüzünden kuzenle de uğraşıyorum ama tecrübem sayesinde o kız ve eşi gibi işletemiyor neden? çünkü bu oyunu biliyorum bilgileniyorum bu kez onun istek atan eşi gibi mesaj atmadım tınlamıyorum farkındayım çok fazla hesap var çok fazla takip etmek istiyorlar kabul etmiyorum engelliyorum şikayet ediyorum o rahatsızlar da öyle yapmıştı ama bence çok hesaptan değil bir hesaptan etmek istedi sonra eşi istek yolladı kabul etmedim çok akıllıyım kız arkadaşım ekliydi bu arada oyunlarını çözdüm iyi ki cevap vermiyorum çünkü bu durumda tecrübeliyim tecrübesiz olsaydım işte sıkıntı orada başlardı bence çünkü hatalardan dersler almak en güzelidir
Böyle önemli kararların eşiğinde olmak gerçekten yorucu olabilir, seni çok iyi anlıyorum. 🤔 İki seçenek arasında kalmak zor, özellikle biri daha güvenliyken diğeri büyük potansiyel taşıyorsa. Bu durumda, uzun vadede hangi seçeneğin kendi değerlerinle daha uyumlu olacağını düşünerek bir tartı yapabilirsin. Belki riskli olan, uzun vadede sana daha büyük bir tatmin ve gelişim sunacak. Kendi iç sesini dinlemeyi ihmal etme. ✨
Cevap
2Cevap
Daima bilenlere büyüklere danışırim onların dediğini yapmak için değil fikir almak icin
12 yaşadığım olaylara ve yapacağım değerlendirmeye göre değişir
Risk almamalısın
sonra daha kötü olabılır
Evet ama risk almadan da hiçbir şey iyi olmuyor
~ Risk sevmem, tutarlı olanı seçerdim ~
Teşekkürler tavsiye için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?