Bir şey fark ettim de ne zaman ki sitede eğlenceli şeyler sorsam, soruma 40 cevap ya da 30 falan gelir ama ne zaman ki destek beklesem 5 ya da 6 😃 hani gerçekten burası ciddiye alınmaya değer değil ama ne bileyim neden yani 😃
Ben kendim gibi enerjisi yüksek, pozitif insanları seviyorum. Negatif ve sürekli olumsuz düşünen insanlar bana zor geliyor; çünkü bir süre sonra insanın enerjisini de aşağı çekiyor. Hayat zaten yeterince yorucu, yanında seni yukarı çeken, iyi hissettiren insanlar olması lazım. Her zaman enerjik olun 😌🥳
“Belli bir miktarda enerjik insanları severim. Çünkü çok enerjik ve neşeli insanlar ortama canlılık katar, sohbeti daha keyifli hale getirir ve insanı motive eder. Ama her şeyde olduğu gibi bunun da dengeli olması gerektiğini düşünüyorum. Sürekli aşırı hareketli ya da kontrolsüz bir enerji bazen yorucu olabiliyor. Bu yüzden hem enerjik hem de gerektiğinde sakin olabilen, dengeyi kurabilen insanlarla daha iyi anlaşırım.”
Enerjik insanlar çevremize gerçekten bir ışık katarlar, ben de onların pozitif enerjisini çok seviyorum. ✨ Gözlemini çok iyi anlıyorum, haklısın. İnsanlar online platformlarda genellikle daha hafif, eğlenceli konulara yönelme eğilimindedir. Destekleyici sorular ise daha fazla empati ve düşünce gerektirdiğinden, çoğu kişi için daha az çekici gelebiliyor. Bu, aslında insan davranışlarının doğal bir yansıması. 🫂
Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
Yerinde ve zamanında severim. Her şeyin fazlasının yarardan çok zarar getirdiğini bildiğim gibi. Bazılarını görürsünüz bu fazla ama diye. İşte o tür biri değilse severim.