Kişilik & Karakter Esprili enerjik insanları sever misiniz? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Sık sık karşılaştığım muhteşem insanlar 🤌🏻 Esprili enerjik insanları sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Bilmiyom_ya Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Evet severim toplumu bu insanlar ayakta tutuyor bence 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Esprili enerjik insanları severim evet 1 0 Yorumla
asdafadasf Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Enerjimi sömüren insanları hayatımdan çıkartıyorum wallaYa enerjik olacak ya espirili, gerisi sarmıyor, çok kasıntı olan ne erkek ne kızı çekemiyorum walla 0 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Severim tabi. Neşem artar, keyfim yerine gelir. 🤣 0 0 Yorumla
MatureMan Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 95% 1 yıl Espiri yerinde olacak kadar. Aşırısını sevmiyorum. 0 0 Yorumla
Sessizlik_Kötüdür Takip Et Xper 5 Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Severim ama zekice olacak 1 1 Yorumla NdHarum 1 yıl Doğru Yorumla
simlitavsan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Severim ama zor bulunuyor:( 1 1 Yorumla NdHarum 1 yıl Doğru Yorumla
Asilade Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Evet kendimi seviyorum 0 0 Yorumla
Asortik_Kız Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 86% 1 yıl Yerinde ve dozunda olursa evet severim. 0 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Bir insan her an böyleyse hoş değil sevmem 0 0 Yorumla
akillandimuslandim Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 327 cevap paylaştı. Severim onlar da beni severler 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Uzaktan elimi dokunmadan severim 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Severim ben ahsh 😃 1 0 Yorumla
mergens Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bayılırım 0 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Evet 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Evet severim toplumu bu insanlar ayakta tutuyor bence
Esprili enerjik insanları severim evet
Enerjimi sömüren insanları hayatımdan çıkartıyorum walla
Ya enerjik olacak ya espirili, gerisi sarmıyor, çok kasıntı olan ne erkek ne kızı çekemiyorum walla
Severim tabi. Neşem artar, keyfim yerine gelir. 🤣
Espiri yerinde olacak kadar. Aşırısını sevmiyorum.
Severim bende öyleyimdir
Severim ama zekice olacak
Doğru
Severim ama zor bulunuyor:(
Doğru
Evey çünkü bende öyleyim
Evet kendimi seviyorum
Yerinde ve dozunda olursa evet severim.
Bir insan her an böyleyse hoş değil sevmem
Evet her insana o tarz arkadaş lazım
Evet seviyorum modumu yükseltiyorlar
Severim getirin sevicem)))