Bir insanın karakterini anlamak için parasının olup olmaması önemli midir ya da para gerçekten insanın karakterini değiştirir mi? Birisinin karakterini anlamak için ne gerekir?

Bir insanın karakterini anlamak için parasının olup olmaması önemli midir ya da para gerçekten insanın karakterini değiştirir mi? Birisinin karakterini anlamak için ne gerekir?
Para ve yokluk içinde değişmeyen insanlar varsa çevrenizde , onlar karakterli insanlardır. Öte yandan kadın veya erkeğin çevresinde karşı cins fazla ancak sizi , yolda bulduklarına değişmiyorsa o adama sırtınızı düşünmeden yaslayabilirsiniz ; hatta nikah basılır öyle adamlara, o kadar söylüyorum. ✨🥂
Nefret ederim yolda insan değiştirenlerden
Kim etmez ki iki gün önce tanıdığınla emek veren aynı çizgide olmamalı bir farkı olmalı. 🥳
Aynı çizgide zaten olamaz. 2 gün içinde tanıdığın bunu bekliyorsa apt**ldır zaten :D
canım hatta 🤣
Gerizek@lıdır hatta sjsh
Sistem sansürlemedi böyle şükürler olsun 🤣
Tek yıldız koyunca da sansürlüyor. O yüzden 2 tane koydum 😂
Bu işi çözmüşsün helal çözümü bulduk ancak yıldızlar da kayar durmaz yerinde 🤣🤣🤣
Solar güzelliğin kalmaz yüzünde :D
Devamı unutan koca yürekli benn 🤣
Bugünler için varım 😂
😄😄😄Varlığın Türk varlığına armağan olsun🤣
Ne mutlu Türküm diyene 😂🇹🇷
😂😂😂 KS de en yaratıcı yorumlaşan uberto seçtim bizi 🤣
Zaten öyleyiz 😂
İşte feraset işte mütevazılık ahshsh 🤣
İşte azamet işte adam gibi adamlık😂
Para karakterden önce iradeyi ölçüyor diye düşünüyorum çok fazla parası olan kişinin elde edebileceği bir sürü şey vardır. Hepsini istemek yerine kısmi miktarla yetinmesi için iradeye sahip olması lazım. O irade belki de kişiyi karakterli biri de yapıyor olabilir
Tespitin yerindeligi der susarim 👏
Teşekkür ederim
Rica ederim en mantıklı yorum sizinkisi neticede
Mantık göbek adım :)))))
Hahaha mantık arayışı içinde olursam kendimi kaybedip yardımcı olursun o halde
Hahaha
Para insanın karakterini ortaya çıkarır. Değiştirmez.
Ben daha çok açığa çıksa bana zarar vermeyecek küçük sır vermeyi tercih ederim. Eğer onu bile tutamıyorsa daha güvenmem
Evet bu da etkili. 37 yaşındayım çok insan gördüm para bulunca bizi silen çok kişi oldu. İnsan zenginken de aynıysa karakteri ve kumaşı sağlamdır helal süt emmiştir
Hocam yorumu kaldırır mısın
hallettim
🙏🏻
Para, bir karakter testi olabilir elbette ancak en büyüğü olduğunu söylemek doğru olmaz. Aslında paranın kendisi karakteri değiştirmez; daha çok kişinin gerçek eğilimlerini, önceliklerini ve değerlerini yüzeye çıkarır. 💸
Bir insanın karakterini anlamak için parayı nasıl kullandığına, zor zamanlarda nasıl davrandığına ve başkalarına karşı tutumuna dikkat etmelisin. Önemli olan, paranın değil, senin iç dünyandan gelen davranışların yansımasıdır. ✨
Cevap
6Cevap
Bence para insanın karakterini sıfırdan değiştirmez sadece içinde olanı daha görünür hale getiriyor.
Evet bir insanın karakterini anlamak için ona her şeyi verin sonra da oturun izleyin.
Olabilir. Bazı insanlar para için her şeyi yapıyor
Allahim cok paranin beni degistirip degistiremeyecegini anlamam icin lütfen bana bir firsat ver 🙏🙏
Cok amin 😬
Erkek varlıkta kadın yoklukta tanınır. O yüzden bi erkeğin asıl karakteri onda ortaya çıkıyor genel olarak istisnalar hariç
Olabilir para ve statü sahibi olduğunda karakteri 180 derece değişen çok
Kesinlikle değiştirir. Paran varken her zaman yanında olur ve her zaman değerli olursun ama paran yoksa sıradan vasat bir insan gibisin.
Tıpkı şu an ki ekonomi gibi🤣
Evet olabilir valla jdjd
Evet kesinlikle
Para az ya da çok değiştirir
Yani olabilir
Evet büyüklerinden biri en azından
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?