“Karakter Analizi” testlerini çok severim. Ama bazen o kadar uzun oluyorlar ki, eğlence vereceğine, sıkıntı veriyor. Tek Soruda Karakter Analizi Testi, Bu testi o yüzden çok sevdim. Tek soruda karakter analizi…
Soru: “Kedi bir ağaca çıkmış ve inemiyor. O kediyi ağaçtan indirmek için aşağıdaki yöntemlerden hangisini denersiniz?
1-) Ağaca tırmanırsınız ve kediyi aşağı indirmeyi sağlarsınız. 2-) Ağaca merdiven dayayıp tırmanarak kediyi aşağı indirirsiniz. 3-) “Gel pisi pisi” diye bağırarak kedinin aşağı inmesini sağlarsınız. 4-) Kedinin cinsiyetine göre dişi veya erkek kedi bulup, ağacın altına koyarak kedinin kendiliğinden inmesini sağlarsınız. 5-) İtfaiye benzeri kurtarıcı görevlilerini ararsınız.
yaparsın ya :D :D mimarlıktan bahsediyoruz :D her ne kadar kendim elektrik ve elektronik mühendisi olsam da, inşaat mühendisleri ve mimarlar arasında iyi ilişkiler olmalı :P kendi işini de kurarsın :P
teşekkür ederim bende sana bitane yapayım :) , pozitif birisin , cocuksu bir yanın var yardım sever ve işine aşık olmalısın ve kolay kırılabilen bir yapın olabilir :)
En İyi Cevaplar