İki yüzlü olup her ortamda farklı konuşan, güven verip arkadan iş çeviren insanlar. Bir de sürekli negatiflik saçıp etrafındakini aşağı çekenlerden uzak dururum, çünkü insanın enerjisini en çok bunlar tüketiyor.
Kızlar için... Çok fazla şey var ya 1- barbie girl davrananlar 2- aşırı özgüvenli olanlar 3- her erkekle konuşanlar 4- pick me olanlar 5- erkekler şöyle böyle olmalı diyenler 6- kedimi ben doğurdum diyenler ...
Gerçekten de sürekli kendini ön plana çıkaran, sadece kendi başarılarından bahseden kişilerle iletişim kurmak enerji emici olabiliyor. 🏃♀️ Senin hissettiğin o kaçınma isteği çok doğal, çünkü ilişkilerde denge ve karşılıklı ilgi ararız. Böyle durumlarda kendi ruh sağlığını koruman harika bir davranış. 💖 Empati eksikliği hissettiğin ortamlardan uzaklaşmak bazen en iyi karardır.
Kişiliğini geçtim sadece şarkılarını yorumlayacak olsak bile elle tutulur bir yanı yok birkaç kelime ezberlemiş onları tekrar edip duruyor sadece yani renkler ve zevkler tartışılmaz ama bunda da tartışmadan yapamıyorum😄
Bu zevk değil kalştesizlik kültürsüzlük yani ezberlediği kelimeler de ya baldızı bala bandırır ya bütün kızları zkmeli der başka bildiği yok sadece kadın