Mesela orta boylu veya uzun bir kız tatlı olamaz mı?
Orta kız (1.63-1.70)
Uzun kız (1.70+)
Minyon kız (150-162)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yüzüm çirkin boyum kısa bu dünya üzerinde evlenmem imkansiz ömur boyu ölene kadar ailemle yaşicam erkeklerin hepsi orta ve uzun boylu ve orta güzelliklte ve güzel kızları sever onlardan hoşlanir evlenir ama bir kiz bakire olsun temiz düzgün sadık saygılı namuslu güzel ahlaklı anlayişlı olsun ama yüzü cirkin boyu kisa olsun erkekler o kizla asla evlenmez sevgili olmaz erkekler dış görünuşe taparcasına önem veriyor dış görunus güzellik onlar icin her şey bir kadın o.. pu olsun ama guzel uzun ve orta boyda olsun erkekler gider o kızlarla evlenir.
Çok haklısın ama bi haberim var erkekler minyon seviyor :)
Kime göre neye göre çirkin?
Sen kendine erkek gözüyle bakamazsın ki.
Erkeklerin güzellik anlayışıyla kadınlarınki farklıdır.
O yüzden kadınlar hepsi ameliyatla aynı suratı elde edip güzel olduklarını sanırlar, ama erkekler o ameliyatlı yüzlerden nefret eder. Çünkü dediğim gibi sizinle bizim güzellik anlayışımız farklı.
Senin ne kadar tatlı olduğun, boyundan çok daha fazlasıyla ilgilidir. Gülüşün, mimiklerin, enerjin ve samimi tavırların, seni gerçek anlamda tatlı yapar. Her boydaki kadın kendi eşsiz çekiciliğine ve tatlılığına sahiptir. ✨💖 Anket için orta boylu kızları seçsem de, tatlılık ruhla
Cevap
18Cevap
ilgisi yok
Tatlılığın, güzelliğin, seksiliğin boyla ilgisi yok. Her boydan birisi hepsi olabilir.
Bunun tatlılıkla bir ilgisi yok her kız tatlı ve güzel olabilir minyon tercihler çok farklı oluyor
Olur tabiki de
Bence tatlılık yüz tipine göre olması lazım boyla alakası yok (minyon tipli olmama rağmen bunu söylüyorum)
bence uzun boy daha güzel herkes kısa seviyorda bilmiyorum ben uzun seviyorum aramızda 20 cm fark olsun istemem 185 falan olsa çok güzel olurdu
Orta boy daha çok çıkmış ankette herkes kısa sevmiyor ya. Sen model seviyorsun galiba ama bütün erkekler o kadar özgüvenli değil.
aslında boya takılan birisi değilim sadece herkesin kısa güzel demesinin aksine bence uzun boy daha hoş ve evet haklısın özgüven sorunları var onların ve işin garibi şu bu bana çok tuhaf geliyor benim anksiyetem var normalde benim özgüvensiz olmam gerek çok utangacım ama bu konu bana farklı geliyor yani onlar şey düşünüyor yanında büyük güçlü hissetmek falan saçma bir piskoloji senin koruyucu olman için sevdiğinin senden ufak görünmesi mi lazım özgüvensizlik bence hem öylesi yerine power couple imajı çok daha güzel bence aynı hizada durmak falan model seviyorum değilde bu yüzden ben 170-198 arasında olması mutlu ederdi ama seviyorsun sonuçta birini boya takılmak saçma sadece olursa böylesi daha tatlı bence mantığında ve ben 187 yim benden uzun olması bile kötü hissetirmezdi tabi en güzel eşit olmak da yani rahatsız olmazdım geçse bile rahatsız olanları anlamıyorum kısa isteyenler falan uzun olması iyi ve gurur verici bir şey değil mi bu ya ben mi yanlış düşünüyorum partnerinin güçlü özelikleri sana da özgüven katmaz mı
Evet bu arada ben erkek olsam uzun boylu kızları çok çekici bulurdum. Ama genel olarak boyun çekiciliğe aman aman bi etkisi yok gibi sadece erkeklerin sürekli uzun boylu olduklarina dair ispat cabasi baya güldürüyo. 1.80ler hani yani erkeklerin yarisi bu boyda uzun boy iddiasinda bulunmasinlar sacma bence. Ortalamadan 3 cm uzun olunca "ben uzunum" diye belirtmene gerek olcak kadar uzun olmuyosun. Bunu anlatmaya çalıştım paylasimda ama herkes sinirlenmiş sardı da valla gizliden insanları ragelemek djskkskwd
sjhdshjd haklısın zaten insanlar her şeye öfkelenicek bir şey buluyor bence de boyun çekiciliğe öyle abartı bir etkisi yok sadece 150 falan yerine 170 üstü bir boy daha artıdır diye düşünüyorum ama kısa sevenlerin kesin kısa olmalı dediği gibi ben kesin uzun olmalı demem boy aslında sanıldığı kadar önemli bir şey değil
Kesin kısa olmalı diyen mi varmis ben yasim buyuk olmasina ragmen her gün 1 bardak süt 2 yumurta + vitaminle 3 cm uzadim bosa ugrastik o zaman sjwkkdkskd
geneli kısa boy tercih ediyor ya yani 170 den uzun olunca abuk subuk triplere giriyorlar falan öyle kız mı olur diye
Kısa boylu çirkin suratlı itici kızların hiçbir tatlılığı yok
Uzun ve tatlı olmama, bir şereftir kchcjcjc
Olmamak*
Uzunum tatlıyım
Uzunlar iyidir
Ancak minyonlar heo yaramazlik istiyor uzunlar heo soğuk
Minyon çok tatlıdır 😍
Sizin boyunuz kaç
ben orta boyluyum, gayette tatliyim
Boy kac
163-164
Aaa ben de 1.64-65
Minyonlar ele avuca geliyor
Ben minyon seviyorum çünkü kendim de öyleyim
En azindan dürüst :)
Benim boyum 1.73 orta ve uzunlar bana bakmaz ki😂
1.64 üm ve eski sevgilim 1.70ti çok da umudu kesmemek lazım ama minyonlar yakışır size tabi :)
Yüzüm çirkin boyum kısa bu dünya üzerinde evlenmem imkansiz ömur boyu ölene kadar ailemle yaşicam erkeklerin hepsi orta ve uzun boylu ve orta güzelliklte ve güzel kızları sever onlardan hoşlanir evlenir ama bir kiz bakire olsun temiz düzgün sadık saygılı namuslu güzel ahlaklı anlayişlı olsun ama yüzü cirkin boyu kisa olsun erkekler o kizla asla evlenmez sevgili olmaz erkekler dış görünuşe taparcasına önem veriyor dış görunus güzellik onlar icin her şey bir kadın o.. pu olsun ama guzel uzun ve orta boyda olsun erkekler gider o kızlarla evlenir.
İstek atmistim ama neyse
Bu rakamları sen mi belirledin🤣
Nasıl olması lazımdı
Belliydi🤣
Uzun boylu tatli olmaz olsa güzel olur
Nasıl yaa 1.70 arkadaşım var tatlı gayet. Gerçi o o kadar uzun olmuyo sanırım
170 iyi ondan sonrası cok uzun
@Latife98 erkek gibi oluyorlar o yüzden
Minyon kızlar mükemmel
Sizin boy kaç
174 ama bununla alakası yok kız kısa minyon olunca hayal ötesi bence
Yani evet de siz de minyonsunuz illaki alakası var 190 olunca 1.70ler de minyon görünür
Ama yanında uzun biri olmadan da uzaktan bakılınca kısa minyon kızların görseli çok çekici çok özel geliyor
Elimde olmadan hayranca izliyorum bazen
Bende 160 boyluyum
Uzun boylu da sevilmez mi
170 altı çöp
Uzun boyşu esmer candır
Orta iyidir
Ben daha çok tombul seviyorum ya
Zevkler renkler tartışılmaz
Öyle
olabilir
Uzun kız olmaz abi ya erkek gibi oluyor
Kaç uzun dediğiniz?
Sen kaçsın?
1.65
Uzun da gider her türlü olur ya
Abi bıktım minyon minyon minyon ve neden diye soruyosun verdikleri cevaplar çok korkunç yok duvara çarpıcam yok kucağımda kaybolcak pedofili misiniz ya 15 cm boy farkı neyinize yetmiyo😔
Sen benim olur musun
@aleyn-na bakar mısın bi tk attım
Orta bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?