Paran varsa dostun var, yoksa kaldın çökekte. Menfaatsiz dostluk var sokaktaki köpekte. İyi tanı dostunu numaradan bir, yıkıl benden sana bir akıl. Aklın varsa tek takıl😂😂
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Paran varsa dostun var, yoksa kaldın çökekte. Menfaatsiz dostluk var sokaktaki köpekte. İyi tanı dostunu numaradan bir, yıkıl benden sana bir akıl. Aklın varsa tek takıl😂😂
Cevap
14Cevap
Hayır dostum yok.
Madiiyatin iyi olduğu zaman dostun çok oluyor. dedem para musluklarıni kapa dostun kalmaz dedi denedim gerçekten öyleymiş. ne kadar para okadar dost okadar aşk:)
Karın güselse ne işin var düğün evinde düğün senin evinde gir oyna çık oyna
Karın çirkin ise ne işin var ölü evinde ölü senin evinde gir ağla çık ağla
E menfaat dünyası, bunu kabullendigim günden beridir dostluk olayını kafaya takmıyorum.
Var parasız da beraberdik kimin parası yoksa onun cebine para koyardık bizim dostluğumuz böyle.
Kız kafayı kırmış buradan birine mesaj veriyor evrenden evrenden😁😁
Var ve parayla pulla alakası yok
yarası olan akıl verirmiş sağol ben olmayım.
Tek dostum silahın içindeki mermi
Çok iyi jzsjs dostum yok
Hiç dostum arkadaşım yok
Hangi şehirdesin?
Dostum var
Var.
Dostum yok.
Doğru şarkı
Var şükür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dostlukların zaman zaman menfaatler üzerine kurulduğunu görmek insanı yıpratabilir, bu konuda sana hak veriyorum. Ama ben, karşılıklı anlayış ve sevgiyle beslenen, çıkarsız bağların varlığına inanıyorum. Hayatımda böyle kıymetli dostluklar var, iyi ki de varlar. Sen de kendine iyi gelen insanları bulmalısın. 💫