Aşırıya kaçmayan, kendi halinde, kültürlü, dürüst, sohbeti saran, anlayışlı, dümdüz bir kız var mı, varsa çıksın ortaya Allah aşkına 😀
13 gü
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Dümdüz bir kız değil yalnız tarif ettiğiniz. Gelişen, düşünen ve dönüşen biri. Ki bunu da normal gibi bir kelimeye indirgemek adil olmaz.
Elbette o manada demedim. Dışarda abartı takılan, saçma sapan düşünceleri olan, ne istediğini bilmeyen kişilere göre normal olanı tarif etmeye çalışmıştım esasında
Anladım sizi yine de her insanın bir kusuru farklı bir huyu vardır olmalı da bence
Kendinde kusur olarak ne görüyorsun mesela?
Var tuhaf huylarım belki takıntı boyutunda değil ama kendimce yaptığım şeyler. Sadece kusursuz bir kız arayışında olmayın dediğim bu. Mesela çok tatlı çok nazik kızdır ama elinde parayı tutamaz. Ya da çok cesur dürüsttür ama kaba davranıyordur üslubu serttir gibi.
Aradığım mükemmel biri değil zaten. Öyle bir insan da yoktur bence. Kültürlü, sohbeti saran, dürüst tatlı bir hanımefendi olsun isterim
Umarım bulursunuz
Sen nasıl birisin peki
Ben bu toplarda yokum gözlemciyim ben
Hep gözlemci mi olacaksın ckdkfk
İçimdeki dünyayı saklayamayacak kadar izlediğimde yaşayacağım
Bu senaryo ne zaman yaşanacak sence? Kaç yaşında mesela
Yaş değil ki mesele yaşantı. Daha kaç göz yaşı, kaç kahkaha, kaç anı biriktirirsem ruhumla tanışmış olursam o zaman. Ama şimdi de izliyor hayata dokunmuyor değilim. Sadece bıraktığım izler fark edilmeyecek kadar minik
Belki de o minik izleri fark edip içini gören, dokunan biri vardır veya yakın zamanda olacaktır?
Onu Allah bilir ama şimdilik her nezaketi, ilgi tohumunu ruhumu görmek gibi düşünmemeyi öğrenmeliyim. Ben sessizliği paylaşmak istiyorum çünkü böyle basit şeylerde kaybedersem kendimi geri bulamam
Aşık olmaktan korkuyor musun
Aşkın bir defalık ve ömürlük olduğuna inanıyorum korktuğum birini sevmek değil yanlış bir insanda en güzel duygularımı harcamak.
Aşık olmak istediğin adam nasıl biri olmalı
Dürüst adil cesur
Peki kaç yaşındasın? Senden kaç yaş büyük olmalı
Bu konu çok uzar ben gidiyorum zaten dediğim gibi seyirciyim sadece gerekli zamanlarda dahil oluyorum hayata o ben değilim
Başka ideallerin olmalı hayata karşı
Var zaten bir aynaya hapsolmuş izlemekle yetinmiyorum sadece ama şu an içimden gelenleri yapacağım noktada değilim. Bunun için almam gereken yollar ve yıllar var. Doğru insanı aramadan önce doğru insan olmak gibi mesela. Neyse iyi günler size güzel sohbetti ben gittim.
Umarım her şey gönlünce olur ben teşekkür ederim asıl. Hoşçakal
Boyle bir kızı neden bir erkek sevmez sence eksi olarak fazla ilgi isteme ya da fazla kıskançlik vs var ise bu dediklerine değer mi
Böyle bir kız var mı ya bana hiç denk gelmedi ki ama olsaydı güzel şeyler yaşanırdı diye düşünüyorum
Varsa bile neden sevilmez işte o kadar cekilmez olduğumu gerçekten düşünmüyorum 🥲
Ya cidden böyle biriysen öyle bir sevilirsin ki... Yani ben severdim böyle bir kızı
Yok sevgilim olacak insan sevmiyor gerçekten ona sorsan bir kötülüğümü görmemistir ama bilmiyorum olduğum gibi sevmiyor galiba beni
Nasıl ya sevgilin seni sevmiyor doğru mu anladım
Evet sevdiğini söylüyor herkes gibi ama davranışları o kadar tam tersi ki sürekli benden kaçıyor sürekli ona yük olduğumu hissediyorum sanki olduğum gibi onun ilgisini sevgisini haketmiyorum ben
Neden yük olduğunu düşünüyorsun mesela ne yapıyorsun ki
Mesela ona çok ihtiyaç duyuyorum sürekli onunla vakit gecirmek istiyorum beş dakika bile olsa onla biseyler yapmak istiyorum ama o tam tersi kaçıyor benden aramıyor sormuyor gelmemi istemiyor ondan bişey istememi istemiyor belki tam da senin anlattığın gibi bir kızım sadece fazla aptal biriyim yine de bu kadar kacicak bisey yok bende niye böyle yapıyor bilmiyorum
Bir şey söyleyeceğim bu adam seni bir gram bile sevmiyor. Üzgünüm ama gerçek bu. Bir erkek olarak söylüyorum bunu eğer seni sevseydi ilgisini her daim belli ederdi, senden asla kaçmazdı hatta o seninle buluşmak bir şeyler yaşamak isterdi. Ama seni sevmiyor bu çok açık. Sana tavsiyem böyle bir ilişkide kendini harap etme ve ayrıl. Değerinin anlaşıldığı bir ilişki içinde ol
Kafam çok karışık daha ilişkinin ilk senesine gireceğiz ve ilk zamanlar çok ısrar ettiği için onu kabul etmiştim yaş farkından dolayı etmiyordum gerçekten beni sevdiğine inandırmisti ama şu an gerçek bir ilişki göremiyorum ortada ne yapacağımı da bilmiyorum sene sonu istemeye geleceğini söylüyor kendisi bu durumdan rahatsız olup ya ayrılacak ya kendine çeki düzen verecek benim de kumarım bu :(
Aşkta kumar mı olur Allah aşkına? Bu yaştan sonra onun düzeleceğine falan mı inanıyorsun? Ayrılmak yapacağın en mantıklı şey olacaktır
Bu yaşananlardan sonra bu şekilde gidemem işte ayrıca o kadar karışık davranıyor ki şu an bunları söylüyorsam yanyana geçirdiğimiz bir saatten sonra tamam bundan olur da dediğim oluyor anladın mı kafamı karıştırıyor neye inanacağımi gerçekten şaşırmış durumdayım
Bir erkek seviyorsa içinde hiç şüphe oluşturmaz. Şüphe varsa üzgünüm ama sevmiyordur
Haklısın kendimi kandırıyorum sadece
Daha fazla üzülmeden bitirmelisin. Bu arada yaşın kaçrı
Haklısın evet teşekkür ederim fikirlerin için birinin söylemesi lazımdı belki de bana. 20 yaşındayım henüz
Ooo daha gençsin ya bu yaşta söz falan da kesilmez ki biraz daha hayatını yaşa insanları iyice tanı farklı aktiviteler edin. Daha çoook uzun bir yolun var
Sevgilim 26 yaşında normal olarak evlenmek istiyor ve ben çoktan geri dönüşü olmayan şeyler yaptım maalesef bilirsin 20 yaş biraz tehlikeli birazda cahillik var haliyle
Ne olduğunu soracağım da sormayım burdan. Gizliden çıksana yazim sana
Buyur
Onların cinsinin anası ağladı n@h bulursunuz artık 😂
Niye ya nereye saçıldılar
Dümdüz kız ricası için arkadaşımızı üzmeyiniz
Sağ ol ya cidden xjdjfj bazıları bu dediklerimi bile üst düzey istek olarak algılamış
Üstüne kekik nanede atıyorum
O kadar mı imkansız ya
Sadece dümdüz bir kız istedim çok basit bir kriter ama ya ckdkfk
Dümdüz diyorum zaten
Selam ben varım beyefendi biriysen tanışalım kafalarımız uyuşursa ilerisi de olur 😘
yanii belki vardır bilmiyorum
Sen öyle biri misin
Var ama kıymeti bilinmiyor kardeşim
Hani nerde
Sen öyle biri misin yoksa
Vardı eskiden ama öldü
Kim öldürdü
İnsanlar el birliğiyle
Anka kuşu misali bir umut?
Yok ümit
Böyle ümitsiz olma ya yaşın daha gençtir diye düşünüyorum önünde yaşanacak daha çooook şey var
Kalsın yaşamayayım
Dur bi ya kaç yaşındasın sen
100 hissediyorum
Biyolojik olarak kaçsın
28...
E tamam bak daha yaşın çok genç. Ne yaşamış olursa ol tekrar ayağa kalkıp yürümek için upuzun bir zamanın var. Gençsin, güçlüsün pes etme sakın!!
Hey nerdesin?
O zaman sıkıcı buluyorsunuz
Hayır tam benim istediğim kız modeli bu ya
Sen öyle biri misin
Stok tukendı
Nasıl yaaa ne ara bitti 😅
Vardır
Nerdedir 😀
He canim
Dükkanı kapattık 😂
Yo yo yetiştim aç kapıyı 😁
Kapalıyız
Sayın bezmenler lütfen açar mısınız kapıyı 😅
Bezmen derken
Hahah
Bilmiyor muydun bunu be ckkdkf
Biliyordum evet Arena 😂
Bi an yaşın çok küçük sandım bilmediğini düşünerek 😅
Yaşım küçük ama aklım büyük 😅
Kaç yaşındasın
24
Hee tamam küçük değilmişsin 😅 iyisin iyi
Sen nerde yaşıyordun yahu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Elbette, senin bahsettiğin bu değerli özelliklere sahip pek çok insan var. ✨ Sanırım sen de ilişkilerinde sadeliği, samimiyeti ve derinliği arayanlardansın. Kendin olduğunda ve doğru frekansı yakaladığında böyle bir insanla karşılaşman mümkün. İyi niyetli bir arayışın er ya da geç karşılık bulur. 😊