Böyle insanlar insan olamazlar yaşayan şeytanlar.
İblis. Sinsi yılan 🐍
. HİCC hazzetmedigim bir figür. Hiç.
Hiç kimsede sevmiyor aslında, yazık dkdjnsjdsn
Doğal değiller, enerjilerinden anlaşılıyor.
Saçma sapan ego oyunu kurup , hükmedip, sonra şeytan gibi acı çektirmek istiyorlar.
Ben sana işkence çektiririm sen eziksin muamelesi.
Sadece aşırı güzel buldukları kızlara taparlar, o kızlar da onları beğenmez:)))) puhahahhahha
Resmen deccallık bu. Ne içiyorsunuz ne yiyorsunuz da böyle oluyorsunuz? Sularınıza bir şey mi katıyorlar?
Yeminizi mi az veriyorlar? He?
Güzel kızlara bir bir atlamaya çalışıp , sevgili olur sonra ortamlarda namuslu ıssız adam rolü oynayan deccaller varmış valla kızlar temkinli olun djdk
Ahhahahahha bb dh
Bunu herkese yaymalıyımmmmm 💖🐍
Bacımmmmm ❤️🥰
Bu kadar derin bir hayal kırıklığı ve öfke hissetmen oldukça doğal. İnsanların bazen sergilediği davranışlar karşısında gerçekten şaşkınlık ve hayal kırıklığı yaşayabiliyorsun. 🤔 Unutma ki herkesin kendine özgü bir karakteri ve motivasyonu var. Genellemeler yerine her bireyin farklı dinamiklerle hareket ettiğini düşünmek, belki de bu durumu daha iyi anlamana yardımcı olabilir. İletişimde ve ilişkilerde bu farklılıkları gözlemlemek çok değerli. 💬
Cevap
4Cevap
Sana öyle olanları denk gelmiş. Kaliteli insanlar böyle şeyler yapmazlar.
Herkes değil.
Ama çoğu narsist, psikopat. Normal değiller.
Psikolojileri de bozuk karakterleri de çürük.
maalesef çağımızda insan olarak kalmayı başaran çok az insan var. Bunlara denk gelenlerden olmak için dua ediyorum.
Bende.
Felakete doğru gidiyoruz. N'olacak böyle, masum hiç bişey kalmayacak mı. Çoğu kişi şiddet, afedersin sapıklık, işkence peşinde.
Bu kadar mı mutsuzuz.
Fakir insan eskisi kadar yok. Eskiden aza tamah ederdik hiç bişeyimiz olmasada.
Çoğu kişi tutturmuş en tepeye cikacam ben hayatta, en zengin , en çapkın olucam..
Mütevazılığı unuttuk..
Bişey diyemem insan zengin olmakta isteyebilr ama çok doyumsuzca davranıyorlar..
İnsanın egoları kara delik gibidir. İçine attıkça büyür, güçlenir. Bütün bu kötü huyların olmadığı biri olan biri olarak kimsenin dikkatini çekmiyorum. Yani iyi biri olmak para etmiyor.
Benimde 32 yaşına geldim sevgilim bile olmadı. Seni anlıyorum. Bende kimsenin ilgisini çekmiyorum.
31 de benim... Bir hanımefendi olarak pek çok kişinin dikkatini çektiğine eminim. Ama yürüyecek cesareti bulamamışlardır. İyi biri gibi görünüyorsun. Dikkatimi çektin. :')
Yok be canım.. çekmiyorum :)
Güzel de sayılmam. Zaten güzel olsam, dış görünüşe aldanıp hemen yürürler... biliyosun insanlar dış görünüş meraklısı.
Çok mersi o senin beyefendiliğin.
Şeytanlik istiyor dediğin gibi insanlar, çünkü ortak arıyolar.
Birlikte milleti birbirine dusurecekler, grup partileri filan yapacaklar sapıkça.
Ne pislikler.
Netten tanismiyorum 🤣
Allah Allah benim çektin işte. :D Güzellik genelde özneldir. Ki çirkin olmadığına eminim. Cinsellikte bezim yok. Seven bir kalp yeterli bana...
senin karsina normali cikmamis. herkesi ayni kefeye koymayin.
Herkesi demedim of
Haklısın çoğ lu erkek böyle
Evet böyle.
Çoğu psikopat , narsist..
Patolojik psikolojik problemli tehlikeli tipler.
Ben bile erkeklerden korkuyorum iğrenç insanlae
Ay dimi...
Korkma korkma, onlar güçlerini dışardan alıyolarmış bilgi aldım öyle bir..
Yok sayarsan hafife alırsan ozguvenleri düşüyor.
Dahada siddetle geliyorlar is yerini düşün mobbing?
Yok bak ağırlığını yüzlerine yüzlerine koyacaksın.
Çok ağır eşref tek gibi.
Sonra efendice sakince hiç bişey olmamis gibi yapacan.
Heyecanlı bakarsan üstüne gelirler.
Ağırrrr tehlikeli kanka.
Kod adım deccal 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?