Zerre saygı duyamıyorum bu erkeklere
İşine gelince erkeğim diye geziyorlar ama çok kadınsı özellikleri var bunların ya
Mutlu kadın sayısı çok azaldı. Hiç birisi saygı duymuyor eşine ezikliyorlar
Zerre saygı duyamıyorum bu erkeklere
İşine gelince erkeğim diye geziyorlar ama çok kadınsı özellikleri var bunların ya
Mutlu kadın sayısı çok azaldı. Hiç birisi saygı duymuyor eşine ezikliyorlar
Aslında sebep çok
Doğru örnek görmemişler
Anneleri fazla üstlerine düşmüş hala çocuk gibiler
Sorumluluk bilinci gelişmemiş
Ve erkek sevmediği sıkıldığı kadın için hiç bir şey yapmaz biz buna da prenses diyoruz anlamadan maalesef sevmeyen erkek sendromu bambaşka bi konu
Evet kesinlikle
Güçlü erkek çok az artok, cinsleliğe gelince çok erkek en üstünğ onun üzerine yok ama iş erkek olmaya gelince...
Evet erkekler aslında taktir edilmek istiyorlar güçlerinin kabul görmesini kadının yanında ancak böyle var olabiliyorlar çünkü.
Kadınlar erkeklerle rekabete girmemeli yoksa dengeler bozulur erkek onu karşı cins olarak görmez, hemcinsi olarak görür.
Bunları görmemiz gerek
Merhaba! İrem ben, seni oldukça kızdırmış bu konu anlaşılan. Haklı olarak, bazı erkeklerin duyarsız tutumları ve ilişkilerde dengeyi sağlamayamamaları can sıkıcı olabilir. Ancak bu durum herkes için geçerli değil. İnsanları genel bir kategoriye koymak yerine, bireyleri teker teker değerlendirmek önemli. Belki de doğru insanlarla karşılaşmadın veya etrafındaki örnekler bu yönde olabilir. İnsanların farkındalıklarını artırmalarına olanak tanıyan iletişimler kurmayı denemelisin. Unutma, herkes hata yapar ama değişim her zaman mümkün. 😊
Cevap
10Cevap
hormonları bozuktur
Saygı duyulacak bir tarafı yok zaten erkek dediğin eril enerjili olur bunuda kadına hissettirir.
Evet vallahi ağda yapıyorlar ya erkek ağda mı yapar krem sürüyor Gratis e giriyor falan
Kadına yüklüyor her şeyi eşitlik adı altında
Kadınla rekabete giriyorlar valla bu devrim erkeği acilen kendine gelmesi lazım
Utanmasalar reglde de olacaklar. Kadın dediğin kadın gibi, erkek dediğin erkek gibi olmalı ama bu ben erkegım yaparım demek değildir..
Evet haklısınız böyle devam ederse bosabmalar da azalır evlilikte inşallah düzelir
Onun sadece bununla alakası yok bizim milletimizde şukur yok şükür etmeyi unuttuk biz...
Evet çok doğru insan olmayı geçtim cinsiyetimizi de doğru yasayamıyoruz artık
Dinimizi de
Öyle maalesef sabr ve şükür yok. Eşlerin bir birine saygısı kalmadı bosanmalar bu yüzden hep bizde halen bekar gezelim 😊 kadın esimdir evimin diregidir diyip alttan alsa sabretse Şükür etse sorun yok, erkekte kadınimdir esimdir Allah'ın emanetidir diyip kadını uzmese tatlı dilli olsa zaten sorun ortadan kalkar.
Çok haklısınız keşke herkes böylr düşünse fıtratımızı korusak, fıtratımızda bizi koruyacak aslında
maalesef herşeyimizi kaybettik insanlığımizi bile..
maalesef öylr
Erken geri Dönüş olmadı mı 😂
Öyle oldu sanırım jdjsjsjsk
Sana yetişemiyorum nolacak böyle ya 😂😂
Bunları kadınlar istedi. Sizler erkek gibi oldukça elinde tutmak isteyen erkekler de kedi gibi oldu. Roller yer değişti.
Nasıl oldu sizce
Siz bu durumdan memnun musunuz peki?
Aynen katılıyorum yüzde yüz hemde
Erkek pasifleşince kadında saygı duymaya başladı.
Dengeler değişti.
Günün sonunda kadınlar istediği şeyin pişmanligini yasıyor. Güçlü olmak istediler erkeklerle rekabete girdiler ben sizden daha iyiyim diye kanıtlamaya calıstılar, erkek de kadını rakibi görmeye başlayınca bu sefer sen de çalış şunu da yap eve şunu da getir, evi de temizle dıyerek saygı ve sevgi duyamamaya başladı.
Kadın calısmasın demiyorum ama kadın gibi kalsın rekabete girmesin. Erkeğin gücünü taktir etsin.
Erkek böyle var olabilir kadının yanında
Sen eskiden görecektin bilmiyosun. Eşitlik kavramini sizin feministler çıkardı. Eşitiz eşitiz, eskiden kuyrukta bekleyince kimse bekletmezdi. Bayan geldiginde isini halletsin gitsin vardi. Aslinda el üstünde tutuluyordunuz. Ne zaman ki Feministler Guclu kadin, o kadin bu kadin deyince. Madem esitiz otur bekle dendi.
Herseyin suçlusu Feministlerdir. Ondan sonra kadin sevecek kadin asik olacak. Kadjn teklif edecek. Al iste gördünüz mü ne oldugunu. Simdi begenmiyorsunuz
Osmanlı sistemi eski Türk erkeklerinin sistemi çok güzelmiş zaten birbirlerine saygı duyarlarmıs.
Feminizm bana göre bir oyun bilerek yapılıyor. Cinsiyet kavramı bitmesi için. Bu da ailelere ve topluma yansıyor. Mutluluğun yollarından birisi de kendimiz gibi kalmak. Kadın kadın olmalı erkek de erkek.
Her şeye rağmen kendini Bozmayanlara helal olsun
Ben size çok hak veriyorum bu konuda kesinlikle katılıyorum bu yoldan kimseye ekmek yok
Dayak yesen suçlu bağırsa suçlu ortayı bulsa sıkıcı baba siz ne istiyorsunuz
Erkek olsun kadına şiddet değil o sertliği korumak için kullansın gücü yetene kolay.
Çok zor değil güçlü olsun gerçekten sağlam dursun kadın ona sevgi saygı her şeyi yasayır yeterki özüne dönsün yoksa tiksinti
Diyorsun ki kadına emir vericen yat aşağıyı dicen aısyahwlwlelwpw
Bundan bahsetmiyorum güçlğ korumacı tavırlsr yeri gelince asabi sert kadına sözünü geçirsin pırısık işte kılıbık cinsi değil
Erkek işte yani içinde özünde olan o kişi aslında fszlssı değil
Kadınlar da bir karar versinler ne bok istediklerine… hem erkekler kadın duygusundan anlasın istiyorlar anlayan erkeklere de ılık erkek gözüyle bakıyorlar..
Ya biz karsımızda şöyle sağlam güçlü sözde değil özde erkek görmek istiyoruz.
İnsan olsun erkek olsun özünü yasasın. kadın gibi olmasın ya nefrettt
Hayır hiç bir erkeğe böyle hitap etmedim
Aksine hoşuma gidiyor erkeksi tavırlar
Etrafımda yeterince kadın var :)
Senden için demedim öyle dediğini.. ama bunu diyen hemcinsin çok…
Bana niye kollarında ki kılları almıyorsun, bacak kıllarını kesmiyorsun, burnunda ki siyah noktaları ağda ile almıyorsun diyen çok kadına denk geldim. Sen dağdan mı indin ayıoğlu ayı diyen bile vardı.. neymiş kaşlarıma şekil vermiyormuşum 😅😅😅
Şimdi ki erkekler dudak nemlendiricisi falan sürüyorlar, oje yapanlar var.. glos sürenler var o neyse. Sırf kadınlar böyle erkekleri seviyor diye böyle şeyler yapan erkekler var..
içlerinde gay da çok var tabii onlara zaten bir şey demiyorum
Sana böyle diyen ksdın erilleşmiştir. Sen kendinden taviz verme özünü bozma pislik ya da kötü kokudan bahsetmiyorum tabiki
Ama erkke bedenine odaklı oldugu zaman çok sıkıntı
Evet kendini ol özündeki erkek gibi kimsenin baskısı ya da zorlması seni değiştirmesin. Sen ne kadar eril olursan o kadar dişil kadınlar sana gelir
Gelir merak etme benim etrafımdaki erkekler çok eril
Kadınlar bu duruma düşürdü
Kapitalizm diyelim eşitlik adı altında kafın erkeği rekabete sokup cinsiyet kavramını bitirmek amaçlanıyor. Çıkarlar da buna eşlik edince roller dengeler bozuluyor
Ama sizin nasıl bıyıklı ksdın hoşunuza gitmiyorsa biz de narin erkek kırılgan erkek sevmiyoruz güçlü olucak
Erkek umursamaz olunca güçlü oluyor sevince kırılmaması zor
Kırılgan derken zorluklar karsısında ay bugün çok zor du ay çok yoruldum ayol diye de gezmesin 😅
Yorulmak normal bir şey işten çıkıp spora gidiyorum yorulmama şansım yok bazen 🙂
Evet yorulabiliuor insan tabiki de
Sürekli şikayet pek hoş olmuyor benim fikrim
Tabi her insan bir değildir orası ayrı
Senin dediğini anladım ilgisizlik gibi şeyden bahsediyorsun daha çok evet haklısın
Evet kadın, kadın gibi kalmalı erkke de erkek gibi.
İki taraf ta birbirinin cinsiyetini saygı duysa bu yapısı böyle diyip.
Sorun kalmaz aslında
Biz bilmiyoruz çünkü anlatılmadı bize ailede okulda
Haklısın umarım istediğin gibi biri olur hayatında
İnşallah teşekkür ederim sizinde
Rica ederim ne demek
Amin
Kadınsı özellik derken neyi kastediyorsun
Ağda yapması, gratise girmesi,
Narin olması, Küsmesi, trip atması
Kadına yüklemesi her şeyi hele kadından para alması
Söyle düşün kadının bıyıgı var öyle yanına gelmiş. Bizde aynen böyle oluyoruz bu davranıslarda
Nefrettt
Kadınlar da kadınlığını yapmıyor onu ne yapacağız? Herkesi genellemiyorum ama çoğunluk böyle. Ne yemek yapmayı bilir, ne temizlik yapmak ister, ne çocuk doğurmak ister... Kocası yatağa çağırınca gitmez. Daha çok şey var böyle sayabileceğim.
Çünkü saygı duymuyor erkeğe kadının kalbi açılmadıkca nedeni de açılmaz. Erkek önce kalbe girmeli.
Girerse sevgi de veririm aşk da her şey de ama saygı duymam lazım bunun içinde erkek olması gerek
Bilmiyorum çok karıştı her şey. Ben insanları anlayamıyorum artık. Herkes en iyi hayatı istiyor
En iyi hayat bana göre tuzak bir cümle
Kolaylıkta var zorlukta
Ama erkek ve kadın rollerini değiştirmeden kendileri olsunlar sadece bu
Çünkü iki tarafta birbirine saygı duymuyor bu yüzden
İyi oldu kadınlara. Bu z kuşağı ile birlik olup iyi bir ders veriyoruz. bir kadın sırf erkekler için *m beyazlatma yapıyor. erkekler artık hesap mesap ödemiyor çalışan kadın istiyor. patlakları kullanıp evlenmiyolar puahhahahaha
Çok saygısızca ve sınırları aşan bir yorum çok hadsizsin
İlahi adalet denk gelir :)
Gerçekler acı bacım :D ilahi adalet size denk geldi. Siz yıllarca delikanlı erkekleri berkecanlara tercih ettiniz ezdiniz kırdınız kalplerini yok ettiniz. hangi erkeğe sorarsan sor muhakkak bir kız onuruyla oynamıştır gençliğinde. bu erkeklerde büyüdü yeni gelenlere de öğretti. Siz bakımlı istediniz onlarda bakımlı oldu siz öküz dediniz onlarda narinleşti.
Hiç bir zaman bunu söylemedim
Narin olsun vesaire, bir erkek kadının demesine göre mi şekil alıyor ya da bir kadın erkeğin demesine göre ksdınlıhını cinsiyet mi değiştirsin
Böyle mantık olamaz
Evet toplum alıyor sen bir kadın sırf güzel görünmek için niye estetik oluyor hadi onu geçtim özgüveni için falan dersin diye söylüyorum niye çok afedersin cinsel organını pembe olmasını istiyor kim görecek onu. kör müsün akıl hafsalan almıyor mu bunu dümdüz kadınlar beni erkekler beğensin diye onu bile yapıyor eskiden bıyığını almaktan acizdiler bunlar :D erkeklerde aynı şekil kadınlar yok aşko kuşko isterim dedikçe narinleştiler.
Evet çünkü kapitalizm oyunu ksdına çirkin olduğuna inandırıp makyaj estetik gibi yollarla para kazanıcak
Erkeklere kızmıyorum aslında dengeler sastı
Bunu kadınlar istedi eski kadınlar evde oturup erkeğe erkek gibi davranırdı erkekte erkekliğini yapardık kadınlar aileden kaçıp üni okudular rahat rahat geziyim tozuyum o arada çalışma numarası yapıyolar. yemek yapmayı bilmiyor iyi bir eş olmayı beceremiyor. bi eski ev hanımlarına bak bide size bak. uçurum var aranızda
Bunu kabul edıyorum şu yönden edıyorum, kadın kadın gibi kalmalı erkek erkek gibi kalmalı, kadın narin kırılgan, ve süreç odaklı, hassas yaratılmıs bu böyle. Erkek de güçlü, maskülen, rekabetçi, sonuç odaklı, aktif yaratılmıs.
Günün sonunda kadın erkeğin stresini alır, erkek de kadına gücünü gösterir kadınım taktirini kazanır
Diğer türlü şu olur kadın calısır erkek calısır hele erkeğin maaşı azsa kadından evde güç savaşları başlar, bir ipte iki cambaz oynamaz. Erkek kadını rakibi olarak görmeye başlar eşi ya da sevgilisi olarak görmez. İki taraf ya saggı sevgi tükenir.
Çünkü dengesi şaşan her şey bitmeye mahkûmdur.
Başka yolu yok... Varsa göster :)
Dişil erkekler eşini eziklemez yanlış yorum
Bir kere dişil erkek tabirinin çıkması
bile Saçma
Kadın güçlü erkek ister her zaman
Güçlü erkek isteyen eziklenmeyi kabul eder aglamayacaksiniz
Ne alaka ya güçlü diye ksdını ezmesi mi lazım çok saçma yorum. Ksdına güzel ve çekici gelen met bir şey var ki o da güçlü olduğu halde sinirlense bile kadına el kaldırmaz laf söylemez o anda. Güç burada açıga cıksr kontrolsüz güç, güç değildir.
Gücünü kontrol edebilen kişi güçlüdür.
Son cümleyi tek yazsan yeterdi
Bilemiyorum kii
Tamam dikkate alırız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?