Hiç kimsem yok çevrem yok ne yapmalıyım evde de istemiyolar psikolojik olarak kötüyüm ben napcam bilmiyorum
26 gü
Hiç kimsem yok çevrem yok ne yapmalıyım evde de istemiyolar psikolojik olarak kötüyüm ben napcam bilmiyorum
Tam benim hayatımı yaşıyorsun 😂 Demek ki erkek olarak dünyaya gelseydiniz intihar ederdiniz. Hadi bu hayatı ben kendim seçtim de siz nasil çevre edinemiyorsunuz hiç mi sosyal çevreniz yok
Seninle konuşmuştuk elimde olan bı durum değil
🤔
😓
Büşra sen misin
Hayır
👍🏻,
Deniz
Biz ne zaman konuşmuştuk seninle
Valla altı ay olmuştur Aralık falandı
Hmm anladım. Gönlünce olsun her şey
O günden bugüne değişen bişey olmadı
Değiştirmeyi denedin mi
Şehir değiştim ablamın yanına geldim ama burada da olmuyo yalnızlık ölcem bu şekilde
Valla zor yalnızlık. Ben 5 senedir yalnızım alıştım evde de 2,5 senedir tek yaşıyorum. Zor evet psikolojik olarak
Ya ben evlilik falan da istemiyorum tek istediğim evimde sosyalleşmek evde de istenmiyorum
Allah yardımcın olsun da neden evlenmek istemiyorsun ki
Önce evden çıkıp günde yarım saat yürüyüş yapmayı dene. İnsanlarla tanışmak için kurslar, spor salonları ya da gönüllü işler iyi köprü olur. Psikolojik destek almak da çözüm. Yalnızlık hissi geçici, önemli olan küçük adımlarla bir şeyleri değiştirmeye başlamak. Yapayalnız değilsin.
Bu zor zamanlarda kendini yalnız ve istenmiyor hissetmen çok doğal, böyle duygularla başa çıkmak gerçekten yıpratıcı olabilir. 😔 Belki ilk olarak sana iyi gelecek küçük adımlar atabilirsin. Mesela, ilgi alanlarına uygun online topluluklara katılmak veya gönüllülük faaliyetlerine başlamak yeni insanlar tanımana ve kendini değerli hissetmene yardımcı olabilir. Unutma, güzel bağlantılar her zaman mümkündür. ✨
Cevap
13Cevap
Yeni çevreler edin. evde oturarak bir çevre edinemezsin. Gir bir yerde çalış eğer çalışmıyorsan. Önce özgüvenini kazan
Ekonomik özgürlüğünu kazanıp kendi hayatını kurmaya çalış. Asla internetten birine güvenip yanına gitme, ve kurtuluş için gereksiz biriyle evlenme
Kpss kaç senedir giriyorum yapamıyorum
Peki farklı şehirde konaklamalı bir is bulamaz mısın, ya da bulsan çalışır mısın
Olması gereken bu değilmi bu durum daha iyi herkes ve her şey menfaat üzerine ne olursa olsun işin sonu çıkara bakıyor tek kalman daha iyi hoş geldin benim dünyama
Evde neden istemiyorlar?
Babam ne annemi ne beni istemiyo
Ben varım gel elimi öp
neden istemiyorlar evde sizi
Bendee
Nerede yaşıyorsun ki
Evde duş başlığı yok mu
neden yok mesela
Ben varım
Benimde
Bende yalnızım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?