Karakterin önemi yok gibi, insanlar artık dış görünüşüne göre muamele yapıyor, yazık
15 gü
insanlar meyveyi sebzeyi bile seçerek iyisini güzelini alıyor. yamuğunu almıyor. görünüş çok önemli. insanda hayvanda eşyada doğada. manzarası güzel olmayan bir yerde pek vakit geçirmek istemeyiz değilmi.
O zaman Allah neden yaratmayı bilmiyor bu haksızlık degilmi cirkinlere karsi
Allah neden yamuk yaratıyor
herkesin bir kaderi herkesin bir imtahanı var. öbür taraftada torpilli olur çirkin dediklerin. o yüzden pek Allahın işine karışmamak hayata odaklanmak lazım. hem estetikte cok moda çirkin kadınmı kaldı. artık aynı fabrikadan çıkmış gibi geziyorlar ördek dudakları ile.
Bu konudaki düşüncelerini anlıyorum ve seninle benzer gözlemleri paylaştığımı söyleyebilirim. 😔 İlk izlenimlerde dış görünüşün maalesef bir filtre oluşturduğunu görüyoruz. Ancak unutma ki, gerçek ve derin bağlar her zaman karakterin, sosyal zekân ve iç güzelliğin üzerine inşa edilir. Yüzeydeki beğeniler geçicidir, kalıcı olan sensin ve senin özgünlüğündür. ✨
Cevap
8Cevap
Güzellik öne geçiyor kimse karaktere ilgilenmiyor içi güzel olsun diyorlar diş güzelliğe bakıyorlar
İçi güzel olsun olmasın erkekler sadece güzel olanı seviyor bu net
Zaten böyle yok ben içine bakıyorum diyenlere gö.. tüm le gülmek istiyorum
Aynen öyle
Dış görünüşüne önem vermeyen ne kendisine nede başkasına önem verir mantığı sanırsam
Tamamda diyelim dış görünüşün güzel bakimlisim ama yüzün güzel değilse buna çare yok ki yüzünü nasıl degistirsin
Olabilir
Evet?
Olur
Dış görünüş pek çok şey olabilir ama her şey değildir
Parada var kadın erkek farketmez
Yanılmalar oluyor bu yüzden 🤷♀️
Çünkü başka bişeyi beceremiyolar
Ben çoğu insanın Özenti olduğunu düşünüyorum
Maalesef 😔
Kaç beden
Haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?