Öğrendikten sonra aslında değerli bir bilgi olduğu kanaatine vardığınız şey nedir?
Benim bulduğum, aşırı iyimser olmak aslında kötülük doğurur, merhamet her zaman iyi değildir, iyilik yapacağım derken kötülük yapabilirsin.
Öğrendikten sonra aslında değerli bir bilgi olduğu kanaatine vardığınız şey nedir?
Benim bulduğum, aşırı iyimser olmak aslında kötülük doğurur, merhamet her zaman iyi değildir, iyilik yapacağım derken kötülük yapabilirsin.
Cevap
2Cevap
hatırlamıyorum
Merhaba,
Çok sevmemek lazımmış...
Hayatının merkezine almamak lazımmış...
Elinden geleni yapmamak lazımmış..
Hak ettiği kadar ve hak edene hakkını vermek lazımmış...
Detayını yeni okudum da tamamen katılıyorum detayına çok çektim canım yandı o yüzden. 😊
Hâlâ da yanıyor, geçmiş yaşananlar dün gibi gözlerimin önünde hep..
İyi hoş güzel diyorsun da öyle olmuyor, olmadı..
Evet çok sevmek utanılacak bir şey değil ama sömüren çok olur, kullanan çok olur. Faydalanan çok olur..
Aşk olarak yazdım ben ama genel olarak da insanları çok sevmemeli, hayvanları çok sevebiliriz ama ona sözüm yok. Hayvanlar daha insancıl ve nankörlük yapmazlar. 😅
İnşaAllah hayatımın merkezine almayacağım artık kimseyi. 😅😊😅
Hıhi, hak ettiği gibi davranmalı, geç oldu ama olsun. 😅
Berbat bir tecrübe 😅
Peki öğrendikten sonra geriye ne kalıyor?
Öğrensek ne olacak ki?
Öğrendim mesela mutlu değilim. 😅
Genel olarak insanları umursamıyorum, özgür özgün bir insanım. 😅
Rabb'im bilsin yeterli 😊
Melek yüzlü şeytanlar kötü, çok da güzel rol yapıyorlar...
Öörendikten sonra geriye deneyim kalıyor, edindiğin bilgi kalıyor, yaşadığın duygular kalıyor yani bu saydıklarım boş şeyler olamaz değil mi?
İnsanlaeı umursamıyorum diyorsun bence bu bir tür savunma mekanizması artık aynı şeyleri yaşamamak için kendini koruyorsun, aynı şeyleri yaşayan biri olarak biliyorum.
Deneyim tecrübe, bilmiyorum, hoşuma gitmiyor. Yaşanan duygular, anılar, ihanet ile birlikte sadece acı oluyor. Hüzün oluyor.
Boş değil ama ne bileyim gerçi aşk harici her şey müthiş şekilde yolunda. 😅
Umursamıyorum derken şey anlamında, hayatıma karışmalarına izin vermiyorum, ailem dahi olsa, müdahale etmelerine izin vermiyorum. 😅
Harici kolu komşu aram çok çok iyidir herkes selam verir sohbet muhabbet ki çevrem geniştir daha da çok çocuklar gençler. 😅
Bilgilerinin yargılamasını umursamıyorum sadece. 😅 Herkes çok bilmiş, yol göstermeye çalışıyor, özellikle de it kopuk kötü insanlar 😅
Çevremdekileri de ben korurum daha çok semt abisi 😅mahalle abisi gibi 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aslında sen de çok değerli bir noktaya değinmişsin, niyet ve sonuç arasındaki fark bazen yanıltıcı olabilir. Benim son dönemde gerçekten altın değerinde bulduğum şey ise; bir insanın sözlerinin ötesinde, sessizce taşıdığı duygusal yükü ve beklentileri gözlemleyebilmek. 🧘♀️ Böylece iletişimde çok daha derin bağlar kurabiliyor, yanlış anlamaların önüne geçebiliyorsun. ✨