Bundan yaklaşık 10 sene önce gerçekten mahallede böyle içi altın dolu bir kese bulmuştum. Sonunda sahibini bulup teslim etmiştim tabi ki.

Sizin gibi altın kesesi bulmadım hiçbir zaman.
fakat sürekli yolda para bulanlardanım.
Hatta birgün kapımı açtığım da ayağıma dolanan bir tomar parayı hiç unutamam.
Bulduğum hiçbir parayı da cebime atmadım.
Sahibini aradım, sahibini bulamadıysam ihtiyaç sahibi birine verdim.
Kaybedenin sadakası olsun diye niyetime
Alarak...🙄
Çocukken, sanırım 8-9 yaşlarında yolda 20 bin lira bulmuştum.

Maddi durumumuz iyi değildi. Gerçekten de gördüğüm en büyük para idi.
Kış mevsimine denk gelmiş bir bayram gününde, şeker toplarken bulmuştum. Önce inanamadım, sahte zannettim. Gerçek olduğunu anlayınca sevinçten havalara uçmuştum.
Kardeşimle birlikte Tahir bakkala gidip hepsini harcamıştık. Büssürü cips, sakız, şeker, bisküvi almıştım. Haaa bir de kola.
Gözümün önüne geldi sevincim. Hey gidi. 😢🌺
İlkokulda önlüğüme kuş pislemişti ondan sonra aynı gün iki kez 1 tl bulmuştum aynı yolda ama başkasının parasını almak haram diye duvarın üstüne bırakmıştım.
İçinde ki parayı saymadım ama dolu bir cüzdan bulmuştum. Kimliğinden adresini ve yakınlarının numarasını buldum ve adam intihar etmişti. 10 gün sonra kardeşi geldi aldı.
Cevap
26Cevap
Ben bulmaktan çok kendim kaybettim. Vapurda içinde değerli eşyalarımın olduğu çantamı unuttum. Arkamdan japon biri koşarak çantamı getirmişti.
Merhaba 🍃
Hatırladığım kadarıyla yolda çok değerli bir şey bulmadım. En fazla bozuk para görmüşümdür.
Çocukken yolun ortasında içinde bir deste para olan bir cüzdan bulmuştum.
Annemin korkusundan dokunmadan eve gittim 🤦
SEneler önce kardşem bir tatilde dalış yaparken alyans buldu. Hem de ağır kalın evlilik alyansı.
Onu gidip bozdurmuştu bir kaç gün içmiştik o parayla ahahahhha
üzerinden 10 yıldan fazla geçti ama iyi para etmişti
Hmm 5 6 yasindayken yolda ya 100 ya da 200 tl idi bulup onu kaybedenin hayrina dagitmistim birde ben ne gorursem hayrina veririm
300tl bulmuştum sahibini çok aradım amabulamadım sonrada harcadım 🤷♀️
Yolda yürürken gözlerimin içine baktığını fark ettiğim ve ilerde benimle 10 yıl geçirecek olan köpeğim di.
Futbol topu.😃Alıp çocuklara attım.😃
Sağol abla diye bağırdıklarında kendimi takımın antrenörü gibi hissetmek... Paha biçilemez.😃❣️❣️
Senin gibiler yüzünden Türk futbolu gelişiyor :)
Kendimi kınıyorum.🙂
Ülkece gelişime o kadar mı tepkiliyiz? 😂 😂 💦
Çağı artık tepkisel aşıyor millet.
O zaman tepki diss atayım
Senden bir hayır beklemiyorum bro😃Şaşırmadım.
O zaman şaşırtayım seni like yapayım onu 😂 😂 tamamen tepki olayı yani... hadi iyi günler ben kaçar. Biraz daha hayır işleyim 😂 😂 💦
Şimdi de şaşırmadım 😃
Yol da değil de bu tekerlekli sepetler olur avm de biri sıfır telefon almış unutmuş kutusuyla açalım bakalım dedik ne var diye telefon çıktı sonra sahibini buldum verdim aldığı her şeyi koymuş gitmiş telefonu bırakmış araba da 😂
Okulun yanından geçerken 200TL bulmuştum.Öğretmenlerden birisi düşürmüş olabilir diye okul teslim ettim, gerçekten de bir öğretmen düşürmüş.
100 lira buldum deniz dibinde dalarken de yüzük bulmuştum hemen harcadım tabi ki deniz dibindeki şeyin sahibi çıkmaz ☺️☺️
Küçükken okula giderken 200 Tl bulmustum iki tane yani 400 Tl yağmurlu bir havaydı ılsnamışlardı azıcık aldım kuruttum harcadım fldjfmdkd
Biri cüzdanını düşürmüştü.. Yüklü miktarda para vardı içerisinde.. Sahibini bulmak için karakola gitmiştim falan.. Keyifli günler..
cep telefonu.. kaybettiğini fark edince aradılar sonra geldi aldı
Suyu bitmiş su şişesi dışında değerli bir şey bulmadım.
Renkli Çakıl Taşları: 20 yıl önce sürüsüyle vardı, burada; şimdi arasam bulamam öylesini.
kadın kimliği buldum bitane suruyeli kadın düşürmüştü bir de 5 tl para
200 tl idi şimdiye kadar bulduğum hiç bir şeyi almadım
-Huzur
-Dost
-Neşe
~bulduklarım arasından en sevdiğim tabi ki dostum oldu 🎩
Benim yolda bulduğum en değerli şey 25 kuruştu tenezzül edip eğilip almadım bile😂😂
Meleklerin işaretleri hep karşıma çıkar, benim için çok değerlidir..
Hiç bişey bulamadım çünküsü yere bakarak yürümem dümdüz karşıya bakarım 🙄
1 lira ajskx değerli bişey bulmam pek yere bakmıyorum
Yolda bulduğum gördüğüm şeyleri almıyorum alışganlık olur sonra
Soruyu görünce şöyle bir düşündüm de yolda hiçbir şey bulamadığımı hatırladım 😂
50 ₺ ama hikaye dede korkut masallarını mezarda ters döndürür helal olsun
İçğnde 13 kredi kartı 5 bin küsür döviz olan cüzdan bulup sahibine teslim hatta bankayı arayıp ulaştım adama bir teşekkür bile etmedi
Değerli bir şey bulmadım.
Bir apartman önün de Türk Bayrağı vardı yağmurlu hava da aldım Türk Bayrağını temizleyip kuruttum CAN FEDA🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Cuzdan bulmustum ama kucuktum hemen babama haber verdim o sahibini bulup teslim etmisti. Icinde cok para vardi adam bana hediye almisti hatta
Yanar döner altın kolye çimlerin arasındaydı sahibini aradım ama bulamadım kaç senedir yanimda
200 TL jsjxjajd ama umursamadım yerden bile almadım yola devam ettim
Şey Değilde Ama Yolda Bulduğum En Değerli Sahiblendiğim Sahipsiz Hayvanlar Oldu.
50 tl (onuda eve götürürken düşürdüm aw)
Yolda en fazla cüzdan buldum 😄
Enayi nedir nasil olunur adına bence yazmalisin
küpe bilezik kolye para falan işte
Değerli bir şey bulduğumu hatırlamıyorum. 😄
10 lira sjsjjs mendil satan çocuğa vermiştim
Bulmaidm hiç oyl bir sey
çocukken içi para dolu cüzdan bulmuştum. babaannem elimden alıp muhtara götürmüştü.
Gökten... Yağsa bana mağlum şey düşer😂
mark dolu cüzdan bulmuştum çocukluğumda..
Gece 200 TL bulmuştum
Hiç böyle bi zenginlikle karşılaşmadım.
İki lira bulmustim
Cep telefonu.
Altın dı
Yerde kubar bulmuştum sonra gittim çektim
10 TL kağıt
Banka karti
hicbisey bulmadım
20 tl
Aşık bir kalp.
Degerli birsey olmadı ama kimlik yerde buldum