Kız çok güzel değil, derslerden dolayı o kadar bakımlı da değil, kütüphane ortamı
23 gü
Cevap
4Cevap
her kıza bakar onlar
Kendisi anlamaz güzel olup olmadığını adam anlar
Ya ben güzel biriyim ama asosyalim biraz çocuk ortamci biri derslerden dolayı bakıma pek zaman kalmıyor çocuk sürekli peşimde sanki ben uzak duruyorum
Sınav senesi bende öyle yaptım sonra pişman oldum aşkta lazım
Çocuk adım atmıyor yani atmaya çalışıyor ama çekiniyor utanıyor baya
Ya bide baya rahat biri mesala 50 kişiyle takılmıştır o ama benden çekiniyor normalde herkesle rahatça konuşan biriymis
Olum bu nasıl oluyor hem ortamcı hem çekingen erkek bi terslik var bu işte
Benden çekiniyor sadece anlamıyorum ama valla çok utanıyor
Beni görünce kızarıyor kasılıyor aşırı belli ediyor
Hee demek gerçek aşk 💏
Dalga geçme lütfen anlasam sorarmiyim
Bişey söylicem gerçekten bir erkek açıkça seni seviyorum demeden sevdiğini anlıyamıyor musunuz yoksa anlamamazlıktan mı geliyorsun
Ortamci biri olduğu için anlayamıyorum hani nedense bana bu çocuk ortamci benim ilişkim bile olmadi
15 yaşındasın daha var olur
19 yasindayim kendim istemedigim için yok yani güzel biriyim ama ortamci ve sosyal biri değilim
Aynı ben hedef tıp kesin doktor olunca bulursun oğlan
Ya birini aramiyorum ama çocuğun hareketlerine bakınca hoşlanıyor bence ama çocuk gevsegin önde gideni olmasına rağmen konuşmuyor benimle
boş ver sen onı derslerini bozar çakal çukal ile işin olmasın
Ya gidip cocula sevgili olucam demedim amacini anlamıyorum
Tama seni seviyor amacı senle yatmak istiyor ne yapacaksın. Anlayıp ile anlamaman ne değiştitecek
Ona göre davranicam benim bir duygum yok ama ilgisi hoşuma gidiyordu bu aralar tiksiniyorum ondan
Baksa bile ciddi düşündüğü için bakmaz.
Konusamiyor beni görünce kızarıyor arkadasi yanimda dedi prenses gibi olma konuş onunla
Aslında güzel biriyimde derslerden dolayı o kadar bakımlı değilim ve ortamcida değilim
O zaman seviyor olabilir
Ertesi gunu suslenmek icin seni durduran ne ki
Zor bir durum. Kız gönlünü kaptırmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kütüphane gibi bir ortamda, insanlar genellikle derslerine odaklanmış olsalar da, etraflarındaki diğer insanları fark edebilirler. Yakışıklılık veya bakım algısı tamamen kişisel ve görecelidir. Belki o an senin çalışkanlığın, odaklanmış halin veya sadece o ortamda var oluşun onun dikkatini çekmiştir. İnsanlar birbirine çok farklı sebeplerle bakar, bu oldukça doğal bir durum. 😊📚