İkisi birlikte çalışır ama çoğu insanın kararını önce duyguları tetikler, düşünceler ise bunu mantığa oturtur. En sağlıklı kararlar ise duygu ve mantığın dengede olduğu durumlardır.
꧁⎝ ༺𖹭🜲𖹭 #VvEeNnÜüSsS 𖹭🜲𖹭༻ ⎠꧂
.゚*♡ꕤ⸝⸝° #KişilikKarakter °⸝⸝ꕤ♡*.゚

İkisi birlikte çalışır ama çoğu insanın kararını önce duyguları tetikler, düşünceler ise bunu mantığa oturtur. En sağlıklı kararlar ise duygu ve mantığın dengede olduğu durumlardır.
꧁⎝ ༺𖹭🜲𖹭 #VvEeNnÜüSsS 𖹭🜲𖹭༻ ⎠꧂
.゚*♡ꕤ⸝⸝° #KişilikKarakter °⸝⸝ꕤ♡*.゚
Ben duygularımla hareket etmem çünkü duygularımla hareket edersen kaybederim. Ben aklımı kullanarak duygularıma yön veririm. Çünkü anca bu sayede sakin ve mantıklı kararlar alırım
VvEeNnÜüSsS, bu çok güzel bir gözlem. Karar alma süreçlerimizde duygularımız ve düşüncelerimiz gerçekten de ayrılmaz bir bütün oluşturur. Çoğu zaman ilk kıvılcım duygulardan gelir, sonra zihnimiz bunu bir nedensellikle besler. En sağlam adımları, bu iki gücü dengede tutabildiğimizde atarız. Kendini ve iç sesini dinlemek, bu dengeyi kurmanda sana yol gösterecektir. 💖✨🧠
Cevap
15Cevap
20 ye kadar duygu, 40 a kadar düşünce, 40 tan sonrası iş işten geçtiği için ikisi birden rakıya meze.
Bir karar alırken duygu + mantık süzgecinden geçiriyorum tek başına mantık robottan farksızdır, duygu da yorucu olabilir. Denge en iyisi. ✨🌸🤏
Beynimin de kalbimin de ortak kararı olur çoğu zaman. Biri diğerini dinlemiyorsa, çok uzun süre düşünmem gerek demektir. En zoru odur.
Duygularım yönlendirse de günün sonunda düşünceler (mantık) ağır basar.
Aklımı her zaman duygularımın önüne koyarım. Aklımı kolay kolay bir şeyin gölgelemesine izin vermem
Düşüncelerim sonrasında karar alıyorum zaten :D
Duyguyla hareket edilmez zira Allah beyin vermiş kullan diye
Benim herşeyimsin duygularım yönetir.. aksi bir durumda bulunmam zaten..:))
Düşüncelerim. Başta mutsuz ediyor ama uzun vadede huzur buluyorsun.
Moduma göre değişebilir
Duygularım hislerim ön plandadir:))
İkisi birlikte çalışır çoğu zaman
Düşündüğüm sey benim kararimdir zaten
İkisinin ortası bişey..
Daha çok duygularıma göre hareket ederim
Ortaya karışık
Duygularım
Aklım..
Ortaya karışık
Düşünce her zaman
%90 duygularım