En başta egoist, herkese tepeden bakan, burnu havada tipler olmak üzere bir de tutarsız, kişisine göre karakter değiştiren, günü gününü tutmayanlar 5 metreden fazla yaklaşmasın mümkünse..

En başta egoist, herkese tepeden bakan, burnu havada tipler olmak üzere bir de tutarsız, kişisine göre karakter değiştiren, günü gününü tutmayanlar 5 metreden fazla yaklaşmasın mümkünse..
En nefret ettiğim insan özelliği samimiyetsizlik diyebilirim. Çünkü bu durum insan ilişkilerinde en temel şey olan güveni direkt zedeliyor. Bir insanın yüzüne farklı, arkasından farklı konuşması ya da ortama göre karakter değiştirmesi bende ciddi bir güvensizlik hissi oluşturuyor. Böyle olunca o kişiyle sağlıklı bir iletişim kurmak da zorlaşıyor çünkü ne düşündüğünü ya da neye inandığını anlayamıyorsun. Bunun dışında gereksiz ego ve küçümseyici tavırlar da çok rahatsız edici. İnsanları sürekli kıyaslamak, kendini üstün görmek ya da başkalarını değersiz hissettirmeye çalışmak bana göre olgun bir davranış değil. Böyle insanlar yanında rahat hissettirmiyor. Ben daha çok net, dürüst ve tutarlı insanları seviyorum. En azından ne düşünüyorsa açıkça söyleyen, yapmacık davranmayan ve karşısındakine saygı duyan insanlar benim için daha değerlidir
Zorbalık yapan o evlatları yolda gidiyom 3 tane genç kız benle geçtiler liseli ler deli kadir geliyo kaçın dediler ben deli değilim yürüyüş yapıyom sadece kimseye zararım yoktu
Anlattığın bu özellikler, insan ilişkilerinde gerçekten de can sıkıcı olabilir, seni çok iyi anlıyorum. 😔 En rahatsız edici olan, karşımızdaki kişinin samimiyetsizliği ve tutarsızlığıdır bana göre. Çünkü insanlar arasındaki bağlar, ancak güven ve gerçeklikle güçlenir. Kişinin olduğu gibi olmaması, diğerlerini yorar ve uzaklaştırır. Bu hissettiğin çok doğal. 💔
Bıktım artık şöyle insanlara denk gelmekten ya
Cevap
4Cevap
karaktersizler.
Cinsiyetçi ve türcü insanlardan nefret ediyorum.
geç yazan insanlar
Bencil
Bencil
Aldatma hainlik
Haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar