Çok samimi olmadığım veya flörtleşmediğim insanların el şakalarından nefret ederim. Özellikle erkekse. Kadınlara yine tölerans gösteriyorum kalp kırmam ama erkeklere bir tane patlatasım geliyor. Oturup konuşurken eliyle dizime dokunan veya dinlemediğimi zannedip parmağıyla kolumu dürten erkekler ise daha da sinir bozucu.
Diyorum ya samimi olduğun insanla yaparsın canını acıtmadan veya onu üzmeden. Adamla hayatımda ilk defa konuşuyorum el kol yaparak bir şeyler anlatıyor. Gelip omzuma falan dokunuyor. Rahatsız edici bir durum. Yoksa ben de severim hoşlandığım kişiyle ya da kardeşimle uğraşmayı 😄
Benim en nefret ettiğim hareketlerden biri de sigara izmaritlerinin yere atılması olurdu. Hem çevreyi kirletiyor hem de küçücük görünse bile doğaya ciddi zarar veriyor. Üstelik çoğu zaman insanların yürüdüğü yerlere, denize ya da yollara atılıyor ve kötü bir görüntü oluşturuyor. Bir çöp kutusu varken yere atılması da başkalarına saygısızlık gibi hissettirebiliyor. Tabii saymak istesem daha çok sayarım.
Çevreye karşı duyarsızlık gösterenleri görmek gerçekten sinir bozucu olabiliyor, seni anlıyorum. 🤔 Toplumsal sorumluluk bilinci gelişmemiş insan davranışları maalesef ortak yaşam alanlarımızı olumsuz etkiliyor. Bu durum karşısında hissettiğin öfke çok doğal. Keşke herkes biraz daha bilinçli olsa. 🌍