Araştırıcı özelliği olmayan insanları sevmem çünkü bu kişiler her şeyi kabul etme eğilimindedir. Onlara göre popüler , onay almış kişiler daha doğru düşünüyordur ve onların dediklerine itaat ederler. Kendi fikirleri yoktur
Bir erkeğin beni onu iyileştirmem gereken bir parça olarak görmesi Hayatındaki sorunlardan dolayı beni suçlaması Suçlayıcı yaklaşması ve daha henüz tanımadığım bir noktadayken sanki yıllardır tanıyormuş gibi alttan alta mesajlar ekmeye çalışmasından hoşlanmıyorum. Yani en sevmediğim manipüle etmeye çalışması
Adaletsizlik ve iki yüzlülük gerçekten insanın ruhuna dokunan konular... Birine güvenmek isteyip de hayal kırıklığına uğramak çok yıpratıcı. Sanırım, doğruya değil de yalana daha çabuk inanan insanlar, bazen gerçekle yüzleşmekten korkuyor ya da işlerine öyle geliyor. Ne olursa olsun, senin gibi dürüst insanlar bu dünyaya bir parça umut getiriyor. 🌟 Unutma, vicdan ve karakter her zaman parlıyor!
@Mrengineerac aynen öyle çok haklısınız 👍🤗 nerde olursa olsun insan konuşma üslubuna dikkat etmesi gerekiyor, sevgi ve saygı insanı her yerde sultan yapar
İki yüzlülük ve çıkar ve menfaatleri uğruna kılıktan kılığa giren yapmadığı şerefsizilik kalmayan şerefsiz haysiyetsiz karaktersiz ciğeri beş para etmez insanlra
Kurban rolünde olan kişilerle 5 dakika da olsa konuşmak zorunda kaldığım o 5 dakikadan nefret ediyorum. sanki hayat herkese çok adil de ona acımasız gibi.
Ama maalesef bunu yapan çok fazla doğruyu söyleyene yalan söylüyorsun demek bile iftira bence bilmiyorum belkide ben çok hassasım bu konuda yalandan nefret ediyorum yalancı diye ithaf edilmekten