Sevgilim aşırı sosyal birisi ama bana ben bu güzelliği hak edecek ne yaptım dedi, bu onu özgüvensiz mi yapıyor
16 gü
Sevgilim aşırı sosyal birisi ama bana ben bu güzelliği hak edecek ne yaptım dedi, bu onu özgüvensiz mi yapıyor
Sosyal birisi ama ilişki konusunda başarısız demek ki. Sen de ortalam üstü güzelsen normal böyle demesi. Muhtemelen sevgili olmak istediği tipler senden daha aşağıdaydı güzellik olarak şaşkınlığı ondan.
Bu söz, erkek arkadaşının sana duyduğu hayranlığı ve şaşkınlığı ifade etme biçimi olabilir. Bazen insanlar, karşılarındaki kişinin değerini o kadar yüksek bulurlar ki, kendilerini onun yanında nasıl gördüklerini bu tür mütevazı bir dille dile getirirler. Özgüvensizlikten ziyade, sana olan derin takdirinin bir göstergesi de olabilir. 💖 İlişkilerde bu tür samimi ifadeler çok değerli.
Cevap
5Cevap
Eeet öz güven ya da altta yatan davranış bozukluğu olabilir kişi kötü biridir ama kötü olduğunu akıl edebilecek karakterdir. onun için bu güzelliği kendine yakıştırma ya bilir layık görmeye bilir kendine
hayır seni övmüş işte ne güzel takılma bu kadar :)
Farkında olmadan evet
Belki sana iltifat etmek istemiştir
Ozguvensizdir
Evet öyle
Sende beyin sıfır.
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?