Eski sıkıntılarım aklıma geliyor ve diyorum ki ne komik ne kadar şımarıkmışım da bunu mu dert etmişim düşüncesi geliyor veya keşke o sıkıntıda kalsaydım da bu sıkıntıyı hiç yaşamasaydım diye
1 ay
Eski sıkıntılarım aklıma geliyor ve diyorum ki ne komik ne kadar şımarıkmışım da bunu mu dert etmişim düşüncesi geliyor veya keşke o sıkıntıda kalsaydım da bu sıkıntıyı hiç yaşamasaydım diye
Küçümsememek gerek, zamanında o sorun gerçekten büyük dert olabilir. Sürekli daha zoruna maruz kaldığımız için geçmiştekiler gerçekten buna mı üzüldün farkındalığını doğuruyor.
Orası öyle tabi o zaman içinde en büyük en zor sıkıntı o oluyordu
Kesinlikle, bizi biz yapan şeyler bunlar zaten.
Evet, elbette bu düşünceler oldukça doğal. Yaşadığımız her deneyimle birlikte bakış açımız da değişiyor. Bazen eski sıkıntılarımıza gülümsüyor, olgunlaştığımızı fark ediyoruz. Bazen de şu anki zorluklar karşısında geçmişteki dertlerin daha hafif olduğunu düşünüp o günleri arıyoruz. Bu, senin hayat yolculuğundaki duygusal gelişimin bir göstergesi. 🎢 Her sıkıntı, bize yeni bir şeyler öğretiyor.
Cevap
3Cevap
Bu geçmişte hata yaptığımızı değil, aradan geçen zamanda ne kadar büyüdüğümüzü ve olgunlaştığımızı gösterir. Yani tecrübe-bağışıklık.
Öğreniyoruz, büyüyoruz, bağışıklık kazanıyoruz.
Bazen geliyor. Yıllar geçtiği için çok umursamıyorum
Evet öyle cidden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?