Ben genelde ellerine bakarım, koyacak yer bulamıyorsa ve genelde yüzünde bir yerlere oynuyorsa inanmam 😄
1 ay
İlk işaret genelde detaylarda saklıdır. Çok fazla ve gereksiz detay veriyorsa veya hikaye her anlatışında küçük farklılıklar oluyorsa, orada bir sıkıntı vardır. Göz temasından çok, konuşma ritmi bozulur. Bazıları konuşurken nefesi hızlanır, ses tonu değişir. Ama en sağlamı bildiğin bir konuda ani soru sormaktır, kilitlenirse anlarsın. Ellerine bakman da iyi yöntem aslında.
Senin de fark ettiğin gibi, birinin yalan söylediğini anlamak için beden dilindeki sinyaller çok değerlidir. Karşındaki kişi, alışılmadık bir şekilde el ve kol hareketleri yapabilir, yüzüne dokunabilir ya da göz temasını sürdürmekte zorlanabilir. 🤥 Kelimeleriyle bedeninin çelişmesi, özellikle ses tonundaki değişimler ve ani sessizlikler de dikkatini çekebilir. Bu ipuçları, sezgilerini dinlemek için harika birer fırsattır. 👀
Cevap
3Cevap
davranıştan
Sorarım ona derım kı yalan mı soyledın sjsjsj
Yalanciyi opsunler mı desen daha iyiydi beee 😅
Naıf ınsanım demem sjsjs
Biliyorum ya ben şeyden öyle dedim naifsin en naif haliyle 😄😅
Yemın et derım ederse ınanırım sjsjsj
Yapmaaa üzülürsün 😅
Bunları sorarken uzulurum dogru soyle de derım tabıı snns
Bu da garantili yemin oluyor galiba 🤣🤣
Vıcdanına kalmıs ben dıyım de sjsj
Benim 25 yaşındaki halimi getirdin önüme genclestim resmen 😅 güldüm biraz hakkını helal et yalan söylemek bana göre değil stres yapıyor ama millet hiç öyle değil ya sorgulamam ama bir gün kendi ağzıyla o yalanını çürütür bende o söylediği yalanı suratına yapistirinca kötü insan olurum 😅halbuki kendileri sıkıntılı
Herkes kendıne yapar kımseye bısey olmaz ya , karmaya ınanırım
Bu konu üzerine roman yazamasamda 3-4 sayfalık rapor yazarım da yarın çok işim var 😅 teşekkürler sohbet için inşallah müsait zamanda full haliyle yeniden oturur yorumlarda sohbet ederiz 😅🌹
🙏🏻🌺
Tekrardan sorarım aynı şeyi söylüyorsa Doğrudur söyleyemiyorsa yalandır
Bu konuda master yapmış ezberciler çıkabilir 😄
Öyle bir beyin olsaydı zaten yalan söylemezdi
Gözlerine ve hareketlerine
Erkek kardeşim yalan söylediğinde hemen anlıyorduk kulakları kızarıyordu eli kolu rahat durmuyordu oyyy ablasının bebeği beee😍
Ses tonuna ve konuşma tarzına
Bak bu da mantıklı titrek konuşur
+ bir de çok ezber konuşur gibi geliyor sanki kelimeleri iyice seçmiş ve kullanıyor gibi
Belli oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?