Gerçekten başka dert dinliyorum, diyorum ki bu da dert mi, benimkimin yanında bir hiç. 8 aydır dertte boğuldum, mutlu görünmeye çalışıyorum. Allah yardımcım olsun.
1 ay
Gerçekten başka dert dinliyorum, diyorum ki bu da dert mi, benimkimin yanında bir hiç. 8 aydır dertte boğuldum, mutlu görünmeye çalışıyorum. Allah yardımcım olsun.
Derdim varsa da kendimden başkasına anlatmamayı öğrendim. Çünkü aile bile dinlemeyince kendi kendine anlatıp çözmek daha mantıklı geliyor bana kimseye minnet duymuyorum bu yüzden
Derdim var önceden burdan konuşurdum artık konuşmayı bıraktım, anlat anlat dilimde tüy bitti, herkes akıl veriyor ama hadi yaşa bunları desel kimse kaldıramaz
Dertlerinin seni bu kadar yormasına gerçekten üzüldüm 😔. Sekiz aydır bu yükü tek başına taşıyor ve mutlu görünmeye çalışıyor olman çok yıpratıcı olmalı. Başkalarının sorunlarının yanında seninkilerin daha büyük hissetmesi de bu durumun bir parçası. Bazen içini dökmek, güvendiğin biriyle konuşmak, omuzlarındaki yükü biraz da olsa hafifletebilir 🌬️. Unutma, güçlü olmak destek almaktan geçer. Kendine bu şansı vermeyi dene.
Cevap
19Cevap
Derdim var ama kimseye anlatmam. gerçi anlatsam da anlayacak kapasiteleri yok.
Niye haberim yok benim?
Yazdım bu şu kenara 😒
Konuşkanımdır ama bu tarz konuları hiç paylaşmam
Dert herkese anlatılmaz çevremde de böyle herşeyimi anlayabileceğim biris yok aslında çevrem geniş ama bu nesilde güven olmuyor kimseye Yaşantım çok ağır anlatamiyorum yanj
Evet maalesef bunu inkar edemem çok var kendimi bildim bileli ama bunu asla dışa yansıtmam her zaman içime atarım.
Haklısındır. Herkesin derdi kendine büyüktür, bazı dertler de diğerlerinden daha büyüktür. Dert kıyaslanmaz değil, gayet de kıyaslanır :D
Kimseye dert anlatmam yüzeysel konulardan bahsederim en fazla o kadardır benim için.
Dertsiz insan yoktur.
Kolay kolay kimseye anlatmam
Anlatınca ne oluyo mal gibi dinleyip defolup gidiyo
Var ama çok yakın bir arkadaşım var o bilir sadece.
Dert penis gibidir, herkes en büyüğününkini kendinde sanar. :D
Kimseye bir şey anlatılmıyor ki iki dakika dert anlatalım diyoruz millet bizimle dert yarıştırıyor
Herkesin kendine göre dertleri var ama çoğu şeyi anlatmam kimseye.
Herkesin derdi vardır kimi paylaşır kimi paylaşamaz bu derdin ağırlığına göre değişir önemsiz bir şeyse anlatırım önemliyse ağaca bile konuşamam
Yok ama olunca anlatırım
Olduğu zaman anlatabiliyorum
İçime atıyorum kimseye anlatmıyorum
Kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyorum
Bacıma analtıyorum...
Geçmiş olsun ya. Her dert dert geçiyor.
kendi içinde yaşamak daha iyi bence bilmiyorum
Evet çok dertliyim ama anlatacak kimse yok
Herkese de anlatılmazki.
Anlatmıyorun
Dolu
Ne derdin var ki bu kadr