Birinin emriyle hareket eder misiniz?

Geçen bir arkadaşım evine davet etti, neyse gittim ben de. Erkekler, yani arkadaşlarımın eşleri, yine sofrada baş köşeye oturmuş, hizmet bekliyorlar. 😅 Ben de hiç sevmem öyle şeyleri. Erkek kardeşim eşiyle benim evime geldiğinde sofranın kurulmasına katkı sağlar mutlaka yani. Ne yapabilirim diye gelir sorar...

Otururken arkadaşlarımın eşlerinden birinin çayı bitmiş. Ev sahibi arkadaşım onu görüp, o çay istememesine rağmen, onun eşi olan arkadaşımıza "Kalk, kocana çay koy." gibi bir laf söyledi. O da kalktı koydu. Ahahha bana böyle bir laf söyledikten sonraki sonucu hayal bile edemiyorum. En basitinden "Hadi hayatım, çayın da bitmiş, biz yavaştan kalkalım." der, hazırlanmaya geçerdim. Bu en hafif tepki yani 😅 Ya zaten benim eşim de ev sahibinden rica etmesini bilir ya da kalkıp kendi alırdı. Zaten o saate kadar mutfağa girmiş olurdu yardım etmek için. Yani ben böyle hayal ediyorum 🤣

Güncellemeler
2 ay
Bana söylense canım ben miyim ev sahibi sen misin derdim herhalde gülerek. 😅 Sonra da biz zaten kalkarız birazdan derdim. Bir daha da çağırmazlardi. The end 🤣 emir verebileceği birini çağırsin o da. Ya da misafirin geleceği gün hizmetçi tutsun kendine 😅😅
Birinin emriyle hareket eder misiniz?