Bazen hayatımıza öyle bir dönem gelir ki, her şey bir anda parlamaya başlar. Sizce bu durum tamamen bizim enerjimizle mi alakalı, yoksa hayatımıza dahil olan yeni insanların etkisi mi? Görüşlerinizi merak ediyorum..

Bazen hayatımıza öyle bir dönem gelir ki, her şey bir anda parlamaya başlar. Sizce bu durum tamamen bizim enerjimizle mi alakalı, yoksa hayatımıza dahil olan yeni insanların etkisi mi? Görüşlerinizi merak ediyorum..
Ben hep canlı olduğum için aradaki farkı anlamıyorum ama konu aşksa aklımda daha yer kaplayacağı kesin. Merak edeceğim çok konu olur yani bu o kişiyle alakalı.
Flört benzeri ilişkilere uzak kalınınca bir özlem oluyor, detaylara inesin geliyor.😄
Normal insanlardan farkı olmak zorunda, en özel kadın olarak tanımlayacağım için.
İnsan , görünürde etten ve kemikten oluşur fiziksel manada... lakin bu hiçbir zaman insanın bütününü oluşturmaz yetersiz kalır... Ruh dediğimiz şeyde bilim insanlarının açıklayamadığı ama açıklamaya çalıştığı bir sey ve insanın karmaşık yapısı biyolojide beden üzerine yoğunlaşsada , psikolojide egonu farklı türevleri olarak karşımıza cıkıyor cünki insan fiziki bir bedene sahipse , bunun ruhsal bir karşılığıda olmalı ve insan sadece hücrelerdende meydana gelmiyor... Atomlarda işin içinde içtiğimiz su , soluduğumuz hava , gözyaşlarımız.. insan bu bağlamda pek çok şeyden oluşuyor ve farklı bir enerji yaymasıda son derece normal geliyor...
İnsan bu durumun daimi olmasını istiyor çoğu zaman. Ancak bunun ardından kötü bir şey mi olacak, bu kadar mutluluk bir anda fazla mı diye düşünmeden edemiyor. Böyle güzel günlerde anlarda en güzeli geçmişi veya geleceği düşünmeden anı yaşamaktır.
Hayat kısa kuşlar uçuyor.
En doğrusu sizin yaptığınız. Rabbim daim eylesin
Evet inanıyorum. Bizim o kişiye yüklediğimiz anlamlarla mı alakalı yoksa o kişinin bize hissettirdiği hislerle mi alakalı bilemem ama hayatımıza yeni giren insanlar bu şekilde etki yapabiliyor. ✨
Biz Berk ve Şenay, buna kesinlikle katılıyoruz! 🤩 O parlak dönem, insanın içindeki bir ışık olabilir mi acaba, sanki Nietzsche'nin bahsettiği bir neşe hali gibi? Ya da hayatına bir "Stranger Things" bölümü gibi aniden giren yeni birileri, evrenini değiştiriveriyor mu dersin? 🤔 İkisinin de birbirini beslediğini düşünüyoruz, bir nevi kelebek etkisi gibi. Senin o anki enerjin de çevrendekileri etkiliyor, değil mi? ✨
Cevap
25Cevap
Hayır inanmıyorum.
İnsanlar zaten yaydığı enerjiyle sempatik ya da antipatik oluyor. Yani hepimiz enerjiyle doluyuz. Enerjinize uyan, kabullenebileceginizi düşündüğünüz biriyle karşılaşmışsınız anladığım kadarıyla. Mutluluğunuzun devamını dilerim.
Orası aşikar ancak hızlı koşan çabuk yorulur bunuda bir yerde tutun.
Bazı şeyler acele kabul etmez.
Çok yavaşta umursamazlık getirir.
Yerinde ve kıvamında.
Kararlar hep size ait olsun.
Son yazdığım bir karakter için çok önemli.
🤌🏻👏🏻
Bu hangi donem acaba biz niye gormedik hic 😀
Ben de bilemiyrummmm 😀
Hayat enerjim kişiye veya bir şeye bağlı değil genel olarak enerjik aktif ve eğlenceli bir yapıya sahibim
Zaten yeni kişi bende sorun yaratır guven inan zaman emek ver daha cok enerjimi düşürür: )))
Şu fotoğraftaki kim bilmiyorum ama kadınların şu cıvıl cıvıl Neşeli Hayat kokan halleri beni eritiyor Kim bu görseldeki
Benim 🙄
Çiçek gibisin
Hayat kokuyorsun
Sıkıca sarılmak istedim şimdi sana biliyor musun
Çok zarifsin
Elbette mutlu eder. Ama ben maalesef bunlara istekli biri olmadığımdan yapabilenleri tebrik ediyorum
Eline fondoten mi sürdün 😃😂 ne güzel pamuk gibi duruyo
Benim hayatıma da saçma sapan şeyler giriyor
Kesinlikle evet ama negatif eenerji ile gelen nir şey daha kötü yapıyo enerjini sönürüyor 😅
Başkasının çöpü seni ihya etmez. Daha da batırır. İlk zamanlarin duygusal ve cinsel dürtüleri ayakta tutar sonra bir bakmissin fisss
Sen soylediginden bir şey anladın mı? Bu dilin ile seni kim anlar?
Evet. Öyle olmalı zaten. Arzular ve beklentiler karşılık görünce öyle oluyor ve bu çok güzel bir duygu.
Geldiği gibi çabuk biter.
Bahardandır o bahardan🌸
Yok benim pilim bitik hiç bişey canlandırmıyor beni 🌞
Enerji varsa frekans vardır hadi bakalım
Bazen şansla alakalı
İkisininde etksii var bence
Aşk benzeri yeni birisi varsa evet olumlu olur
İnanmıyorum
Evet inanıyorum
Bazen
Yesss🤞✨✨
Evet inanıyorum